Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 01 24

„Knicks“ treneris: „Jeigu būtume pralaimėję – sezonas veikiausiai būtų baigtas“

Praėjusios nakties rungtynes Indianoje lietuvio Mindaugo Kuzminsko „New York Knicks“ klubas ir vėl pabaigė trileriu taškas į tašką. Atrodė, kad Carmelo Anthony kariauna patirs dar vieną pralaimėjimą paskutinę sekundę, tačiau vis tik pavyko išplėšti pergalę 109:103. Po rungtynių vyriausiasis treneris Jeffas Hornacekas pripažino, kad su kiekvienu pralaimėjimu darosi vis sunkiau.
Jeffas Hornacekas
Jeffas Hornacekas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Knicks“ šiemet persekioja labai daug dramos bei pralaimėjimų. Derrickas Rose'as nusprendžia pradingti, C.Anthony už uždarų durų kariauja su Philu Jacksonu, todėl vyriausiasis treneris J.Hornacekas labai bijojo dar vieno pralaimėjimo.

„Mes jau daugybę kartų pralaimėjome pačioje rungtynių pabaigoje, – skundėsi strategas. – Jeigu būtume pralaimėję ir šį susitikimą Indianoje... Vyrukai ko gero būtų praradę viltį dar ką nors pasiekti šį sezoną. Tai būtų buvusi pabaiga.“

„Net nenoriu galvoti, kas būtų buvę, jeigu būtume pralaimėję ir šį mačą. Stengiuosi išlikti pozityvus“, – pridėjo ir C.Anthony.

„Knicks“ iškovojo tik ketvirtąją pergalę per pastarąsias 17 rungtynių ir ji tikrai nebuvo lengva. Šiuo metu Niujorko klubas yra iškovojęs 20 pergalių ir patyręs 26 pralaimėjimus, todėl gal iš tikro reikia pagalvoti apie sezono finišą?

Žinoma, atkrintamosios varžybos dar yra ranka pasiekiamos, tačiau ar tokią komandą verta ten tempti tam, kad ji 0-4 pralaimėtų NBA titulą ginantiems „Cavaliers“.

Ypač, kad konkurencija ties aštuntąja pozicija yra itin didelė, o į šią poziciją šiuo metu taikosi „Bucks“, „Pistons“ ir galbūt magiškai pastaruoju metu žaidžiantys „76ers“.

Galų gale verta pripažinti, kad „Knicks“ eksperimentas ko gero nepasiteisino, o šį sezoną gerų rezultatų jau tikėtis nevertėtų. Vis dar galima „pakovoti“ dėl geresnio šaukimo naujokų biržoje ir pridėti talento į komandą, kurioje sparčiai tobulėja Kristapas Porzingis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius