Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 11 06

„Knicks“ treneris paaiškino, kodėl M.Kuzminskas apsigyveno ant atsarginių suolo

Mindaugas Kuzminskas jau spjovė į diplomatiją ir atvirai pasakė, kad jo padėtis „New York Knicks“ klube netenkina. Lietuvis šį sezoną dar nepatyrė oficialių rungtynių skonio ir laiką leidžia iš šalies stebėdamas savo komandą. Pasisakyti buvo priverstas ir komandos treneris Jeffas Hornacekas.
Mindaugas Kuzminskas
Mindaugas Kuzminskas / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Pirmajame savo NBA sezone M.Kuzminskas sužaidė 68 rungtynes ir penkerias pradėjo starto penkete.

Tačiau, į komandą atvykus Timui Hardaway ir Dougui McDermottui, M.Kuzminskas apsigyveno ant atsarginių suolo. Jau devynerias rungtynes iš eilės lietuvis nepasirodė ant parketo.

„Tai nuvilia, – neslėpė M.Kuzminskas. – Praėjusį sezoną aš patyriau pakilimų ir nuopuolių, bet maniau, kad gerai atlikau savo darbą. Tikėjausi geresnio sezono, ypač po puikios vasaros Europos čempionate. Jaučiau, kad ten pasirodžiau geriau nei kai kurie kiti NBA vaikinai. O tada atvykau čia, bet manęs aikštėje nereikia. Manęs nėra – nei rotacijoje, nei sudėtyje.“

„Kiekvienas sezonas yra kitoks. Aš jaučiuosi dėl to blogai, bet turime 16 vyrukų ir negali visi žaisti. Kalbėjome su juo apie tai, kad jis turi laikytis, nes niekada nežinai, kas gali atsitikti. Treniruotėse jis labai sunkiai dirba. Kai ateis jo laikas, jis bus pasirengęs. Bet taip, sutinku, kad kai kuriems žaidėjams yra sunku“, – atviravo „Knicks“ treneris J.Hornacekas.

M.Kuzminsko sutartis baigsis kitą vasarą. „Knicks“ gali pateikti jam 3,7 mln. JAV dolerių pasiūlymą ir paversti jį apribotu laisvuoju agentu.

VIDEO: „Ginčas“: „Žalgiris“ (ne)privalo išleisti žaidėjus į rinktinę, M.Kuzminsko kryptis į Europą ir „Lietuvos ryto“ klaidos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius