Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 04 03

Komandos draugą aprėkęs LeBronas Jamesas atsiprašė

„Cleveland Cavaliers“ žvaigždė LeBronas Jamesas atsiprašė savo komandos draugo Tristano Thompsono už tai, kad apšaukė jį per minutės pertraukėlę rungtynėse su „Indiana Pacers“. NBA čempionai savo varžovus įveikė po dviejų pratęsimų 135:130.
LeBronas Jamesas
LeBronas Jamesas / „Scanpix“/AP nuotr.

Panašu, kad L.Jamesas buvo nepatenkintas tuo, kaip „Cavaliers“ gynyba tvarkėsi su „Pacers“ lyderiu Paulu George'u.

Pastarasis šiose rungtynėse sužaidė atkarpą, kai pelnė net 16 taškų iš eilės, o iš viso susitikimą baigė net su 43 taškais. „Karalius“ buvo pagrindinis jį ginantis krepšininkas, tačiau užtvaros dažnai priversdavo prie Indianos ekipos lyderio likti T.Thompsoną.

Konfliktas įvyko antro pratęsimo pabaigoje, kai Kevinas Love'as pataikė itin svarbų tolimą metimą. Tuomet buvo paprašyta minutės pertraukėlė, o link atsarginių žaidėjų suolo eidami L.Jamesas ir T.Thompsonas šaukė vienas ant kito.

Jų sutramdyti nepavyko ir vyriausiajam treneriui Tyronnui Lue.

VIDEO: LeBrono Jameso ir Tristano Thompsono konfliktas

Jau iš karto po rungtynių L.Jamesas puolė atsiprašinėti:

„Turėjau atlikti geresnį darbą aikštėje, o ne šaukti ant savo komandos draugo. Esu komandos lyderis, todėl dėl šio konflikto prisiimu visą atsakomybę. Dar ir pats turiu kur tobulėti.“

Praėjus šiek tiek laiko, komandos rūbinėje „Cavaliers“ puolėjas pratęsė savo mintį:

„Tristanas mūsų komandoje labai sunkiai dirba ir yra labai svarbi šios ekipos dalis. Manau, kad per televizorių tai atrodė blogiau, nei buvo iš tikrųjų.“

Atsiprašymo iš L.Jameso sulaukęs T.Thompsonas prieš šnekėdamas su žurnalistais dar gavo keletą generalinio vadybininko Davido Griffino patarimų ir tik tuomet pareiškė savo nuomonę:

„Esame šeima. Šiek tiek nesusikalbėjome gynyboje. Mes judame į priekį. Neketinu analizuoti ar ieškoti priežasčių. Yra, kaip yra. Mes iškovojome pergalę.“

AFP/„Scanpix“ nuotr./Tristanas Thompsonas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Tristanas Thompsonas

T.Thompsonas ir L.Jamesas turi tą patį agentą bei labai gerai sutaria už aikštės ribų. Krepšininkai dažnai kartu treniruojasi ir leidžia laisvalaikį.

Tai buvo labai svarbi pergalė „Cavaliers“ komandai, kuri vis dar bando sugrįžti į pirmąją vietą Rytų konferencijoje. Netrukus jų laukia labai svarbios rungtynės Bostone, kurios gali nulemti šios pozicijos savininką.

Nepaisant pergalės prieš „Pacers“, Klivlando komandos rūbinėje atmosfera nebuvo itin gera. 23 taškus pelnęs Kyrie Irvingas antrą kartą per pastarąją savaitę areną paliko ignoravęs žurnalistus.

Šie spėlioja – ar buksuojantis „Cavaliers“ žaidimas tėra smulkmena, ar rimtas pavojaus signalas ginant NBA čempionų sostą atkrintamosiose varžybose. Tokie konfliktai tik paaštrina situaciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius