Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 01 16

Koronavirusu susirgus varžovų žvaigždei buvo nukeltas J.Valančiūno ekipos mačas

Naktį iš penktadienio į šeštadienį Lietuvos laiku turėjusios įvykti rungtynės tarp Jono Valančiūno atstovaujamos „Memphis Grizzlies“ (5-6) ir „Minnesota Timberwolves“ (3-8) buvo nukeltos. Tik vėliau paaiškėjo, kad COVID-19 užsikrėtė ryškiausia varžovų ekipos žvaigždė Karlas-Anthony Townsas.
Jonas Valančiūnas prieš Karlą-Anthony Townsą
Jonas Valančiūnas prieš Karlą-Anthony Townsą / „Scanpix“ nuotr.

Teigiamas COVID-19 testas krepšininką palietė ypatingai skaudžiai, mat praėjusį pavasarį dėl viruso sukeltų komplikacijų anapilin iškeliavo ir 59-erių krepšininko mama.

Prieš sezono pradžią „Timberwolves“ bokštas atskleidė, kad koronavirusas pasiglemžė dar šešių artimų žmonių gyvybes.

„Man plyšta širdis, kad mano šeimai, o ypatingai tėčiui ir sesei tenka kentėti nuo šių diagnozių, nes visi puikiai žinome, kuo tai gali baigtis. Aš nedelsdamas izoliuosiuosi ir laikysiuosi visų saugumo protokolų. Meldžiuosi kiekvieną dieną, kad ši viruso šmėkla galiausiai pranyktų“, – rašė Townsas.

25-erių centras šiemet jau spėjo praleisti šešerias rungtynes dėl riešo traumos, o į aikštę sugrįžo praėjusią savaitę. Aukštaūgio vidurkiai siekia 22 taškus, 12,5 atkovoto kamuolio ir 4 rezultatyvius perdavimus.

Minesotos ekipos krepšinio operacijų prezidentas Gerssonas Rosas atskleidė, kad teigiamas koronaviruso testas užfiksuotas ir dar vienam klubo krepšininkui.

Kiek anksčiau buvo paskelbta, kad Ricky Rubio ir Juancho Hernangomezas dėl saugumo protokolų rungtynėse su „grizliais“ nežais.

„Timberwolves“ Vakaruose šiuo metu užima paskutinę 15-tą vietą, o „Grizzlies“ yra 11-ti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius