-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 01 25

Kylanti „Celtics“ žvaigždė taškus rinko taip greitai, kaip to iki šiol nedarė niekas kitas

„Boston Celtics“ (9-6) klubui neprireikė daug laiko, kad susitvarkytų su „Cleveland Cavaliers“ (8-8) pasipriešinimu. „Celtics“ namuose net 141:103 (38:21, 35:30, 41:27, 27:25) nušlavė varžovus iš Klivlando.
Jaylenas Brownas
Jaylenas Brownas / „Scanpix“ nuotr.

Į pergalę „keltus“ vedė istorines rungtynes sužaidęs Jaylenas Brownas.

24-erių Bostono puolėjas net 33 taškus pelnė aikštėje praleidęs viso labo 19 minučių.

Kylanti „Celtics“ žvaigždė, šį sezoną renkanti net po 26,9 taško per susitikimą, tapo pirmuoju NBA krepšininku, tiek daug taškų sumetusiu per mažiau nei 20 žaidimo laiko minučių.

Tą patį per visą NBA istoriją yra padaręs tik Chetas Walkeris, bet jis šį pasiekimą užfiksavo ne reguliariajame sezone, o 1965 m. atkrintamosiose varžybose.

J.Brownas pavydėtinai atakavo krepšį – pataikė 10 dvitaškių iš 16, 3 tritaškius iš 4 ir visus 4 baudų metimus.

Koronaviruso pastarosiomis savaitėmis kamuota ir tris pralaimėjimus iš eilės patyrusi Bostono komanda pretenzijas į pergalę išreiškė anksti.

Jau pirmajame kėlinyje ji pirmavo 18 taškų skirtumu (31:13), o sėkmingo trečiojo kėlinio metu skirtumas išaugo net iki 40 taškų (102:62). Tai lėmė ir papildomas poilsio minutes J.Brownui, galėjusiam visam laikui prisėsti ant suolo dar trečiojo kėlinio viduryje.

„Celtics“ laimėjo nepaisant to, jog vis dar turi verstis be Jaysono Tatumo. COVID-19 sirgusi Bostono ekipos žvaigždė po penkerių praleistų rungtynių turėtų sugrįžti į aikštę rytojaus mače prieš „Chicago Bulls“.

„Celtics“: Jaylenas Brownas 33, Kemba Walkeris 21, Carsenas Edwardsas 18, Danielis Theisas 17, Marcusas Smartas 12 (9 rez. perd.), Aaronas Nesmithas 11.

„Cavaliers“: Collinas Sextonas 13, Cedi Osmanas, Damyeanas Dotsonas ir Jarrettas Allenas po 12, Andre Drummondas, Dylanas Windleris ir JaVale'as McGee po 11.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius