Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2019 01 17

Kyrie Irvingo išpažintis – skambino atsiprašyti LeBrono Jameso

„Boston Celtics“ gynėjas Kyrie Irvingas atskleidė, kad skambino LeBronui Jamesui, kad buvusio komandos draugo atsiprašytų dėl nepriimtos kritikos Klivlando klube.
LeBronas Jamesas ir Kyrie Irvingas
LeBronas Jamesas ir Kyrie Irvingas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šeštadienio pralaimėtose rungtynėse prieš „Orlando Magic“ ekipą K.Irvingas neteko savitvardos ir užsipuolė trenerį Bradą Stevensą bei komandos draugą Gordoną Haywardą. Po rungtynių K.Irvingas pažėrė kritikos ir Bostono ekipos jaunimui.

Po šio protrūkio krepšininkas nusprendė paskambinti buvusiam komandos draugui L.Jamesui. Įdomu, kad tuo metu, kai K.Irvingas skambino LeBronui, šis vakarienavo su kitu buvusiu „Cavaliers“ nariu Kevinu Love.

„Man tai buvo didelis dalykas, nes aš turėjau jam paskambinti ir atsiprašyti, kad buvau tas jaunas žaidėjas, kuris norėjo, kad jam viskas būtų paduota. Norėjau būti tuo, kuris atveda komandą į titulus. Aš norėjau būti lyderis. Tačiau atsakomybė būti geriausiu ir vesti komandą yra skirta ne kiekvienam. LeBronas atvyko į Klivlandą, kad parodytų mums, kaip laimėti. Jam buvo sunku ir kartais gauti geriausia iš savo komandos nėra lengviausias dalykas pasaulyje“, – po pergalės prieš „Toronto Raptors“ atviravo K.Irvingas.

„Celtics“ lyderis prie pergalės prisidėjo 27 taškais ir 18 rezultatyvių perdavimų.

Penktą vietą Rytų konferencijoje užimanti Bostono ekipa prieš sezoną buvo įvardijama kaip viena iš favoričių. K.Irvingas ne kartą kritikavo jaunimą dėl per mažo indėlio.

„Celtics“ žaidėjai po kritikos antplūdžio teigė, kad K.Irvingas neturėtų ieškoti kaltų. Pats K.Irvingas vėliau atsiprašė komandos draugų.

Labai panašiai strigusi „Cleveland Cavaliers“ komanda skundėsi L.Jameso kritika, kuriam trūko komandos draugų pagalbos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius