Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 06

„Lakers“ gretose – iš skandalų liūno neišlipantis Dionas Waitersas

Į NBA titulą nusitaikiusi „Los Angeles Lakers“ ekipa pagaliau apsisprendė dėl pastiprinimo gynėjų grandyje. Kalifornijos klubas oficialiai sudarė sutartį su Dionu Waitersu.
Dionas Waitersas
Dionas Waitersas / „Scanpix“ nuotr.

Ne pirmą mėnesį pataikyti ir įžaisti kamuolį galinčio gynėjo ieškoję „Lakers“ anksčiau metė tinklus ant Bogdano Bogdanovičiaus, Darreno Collisono, J.R. Smitho ir kelių kitų krepšininkų, o galiausiai apsistojo ties 28-erių D.Waitersu. Apie tai pirmasis pranešė „The Athletic“ žurnalistas Shamsas Charania.

„Miami Heat“ klube pastaruosius tris su puse sezono praleidęs žaidėjas šiemet labiau pasižymi skandalais, nei efektyviu žaidimu.

Floridos klubas gynėją buvo suspendavęs net tris sykius. Dusyk D.Waitersas sankcijų sulaukė dėl netinkamos sportinės formos, o kartą buvo nušalintas nuo komandos dėl skrydžio metu vartotos valgomosios marihuanos, kurios paveiktas krepšininkas neteko sąmonės.

Su „Heat“ apranga D.Waitersas spėjo sužaisti vos tris mačus, per kuriuos rinko po 9,3 taško. Vasario pradžioje žaidėjas buvo iškeistas į „Memphis Grizzlies“ klubą, kuris amerikietį atleido.

Geriausią karjeros krepšinį 28-erių krepšininkas žaidė 2016-2017 m., kai pirmą sezoną atstovaudamas „Heat“ rinko po 15,8 taško bei 4,8 rezultatyvaus perdavimo.

„Lakers“ su 47 pergalėmis ir 13 pralaimėjimų pirmauja Vakarų konferencijoje ir yra vieni pagrindinių pretendentų į NBA čempionų titulą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius