Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 10 03

„Lakers“ problemos: pralaimėjimas ir Lonzo Ballo trauma

Jau antrose „Los Angeles Lakers“ pasiruošimo NBA sezonui rungtynėse traumas patyrė du krepšininkai. Vienas jų – perspektyvus lygos naujokas Lonzo Ballas.
Lonzo Ballas
Lonzo Ballas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Gynėjas rungtynėse su „Denver Nuggets“ nesėkmingai nusileido ant Emmanuelio Mudiay`aus kojos ir susižeidė kulkšnį.

Nors krepšininkas po pertraukos dar bandė tęsti rungtynes, tačiau netrukus vėl buvo pakeistas ir perduotas į medikų rankas. Kaip kalbėjo pats L.Ballas, jis tikėjosi, jog rungtyniaudamas sumažins skausmą.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Lonzo Ballas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Lonzo Ballas

Kitas rungtynes „Lakers“ žais trečiadienį, tačiau dar neaišku, kokia bus L.Ballo būklė. „Pasisukau kulkšnį, tačiau viskas bus gerai“, – po „Nuggets“ pergalės 113:107 optimistiškai kalbėjo krepšininkas ir tikino, kad per kitą susitikimą bandys žengti į aikštę.

Iki nesėkmingo epizodo, kuris įvyko prieš pat ilgąją pertrauką, L.Ballas spėjo surinkti 8 taškus, atlikti 4 rezultatyvius perdavimus, atkovoti 3 kamuolius, blokuoti metimą ir perimti kamuolį. Tiesa, įžaidėjas padarė 4 klaidas.

Tačiau tai nebuvo vienintelis nemalonus epizodas „Lakers“ komandai: puolėjas Larry`is Nance`as taip pat nebaigė rungtynių dėl rankos piršto traumos.

Treneris Luke`as Waltonas po susitikimo sakė, kad daugiau apie savo auklėtinių būklę žinos tik kitą dieną, tačiau prasitarė nemanąs, jog auklėtinių traumos yra rimtos.

„Truputį išsigandau, kai pamačiau jį krentantį ant parketo. Tikiuosi, kad ryte kojos jam labai neskaudės. Jaudinuosi ne dėl to, kad noriu žūtbūt laimėti kitas rungtynes. Jei jis negalės treniruotis ir rungtyniauti, sulėtės visas pasiruošimo procesas“, – kalbėjo Los Andželo komandos strategas.

VIDEO: Lonzo Ball Ankle Injury | Nuggets vs Lakers | October 2, 2017 | 2017 NBA Preseason

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius