-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 05 26

„Lakers“ treniruotėse A.Kulboką keičiantis LiAngelo Ballas: „Galiu žaisti ir kitur, bet...“

Praėjusį sezoną Kapo D'Orlando „Betaland“ klube Italijoje rungtyniavęs Arnoldas Kulboka liejo prakaitą „Los Angeles Lakers“ treniruočių stovykloje, tačiau kitą savaitę jo vietą užims LiAngelo Ballas.
LiAngelo Ballas
LiAngelo Ballas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

20-metis lietuvis „Lakers“ klube treniravosi su Graysonu Allenu, Alleriku Freemanu, Kevinu Huerteriu, Maturu Makeriu ir Bryantu McIntoshu.

Šią jaunuolių grupe Las Andžele jau antradienį pakeis kiti savo vertę bandantys įrodyti krepšininkai, tarp kurių bus ir Prienų-Birštono „Vytaute“ nuo Naujųjų rungtyniavęs LiAngelo Ballas.

Kartu su LiAngelo treniruosis Jaylenas Adamsas, Thomas Welshas, Devonas Hallas, Tyusas Battle'as ir serbas Dušanas Rističius.

„Nėra abejonės, „Lakers“ yra prioritetinė mano karjeros stotelė, – radijui ESPNLA sakė LiAngelo. – Noriu čia žaisti su broliu. Mes visad būdavome nenugalimi, kai žaisdavome kartu. Ir vis augdami, mes tapsime dar stipresni, greitesni ir geriau jaučiantys žaidimą“.

„Nieko prieš žaisti ir kituose klubuose, bet mano prioritetas yra „Lakers“, – patikslino L.Ballas, LKL lygoje rinkęs po 12,6 taško.

LaVaras Ballas daugybę kartų yra minėjęs, kad jo tikslas – surinkti visus tris sūnus į „Lakers“ komandą. Lonzo Ballas čia jau sužaidė debiutinį savo sezoną, NBA lygoje rinkdamas po 10,2 taško.

„Gelo turi būti pamatytas. Ne geriausių epizodų iškarpose, o betarpiškai. Pamatytas toks, koks yra, koks sutvertas. Pamatytas taip, kaip jis žaidžia krepšinį. Kai tik jie pradės žaisti kartu, jie bus puikūs“, – kalbėjo LaVaras.

„Dabar svarbiausia – atverti Gelo duris į „Lakers“, – tam pačiam ESPNLA radijui sakė tėtušis. – Visi pasaulyje sako, kad „ei, tai nepavyks!“. Bet viskas sueina. Pažiūrėkite, ko reikia „Lakers“. Jūs sakote, kad Lonzo turi sustiprėti fiziškai ir tapti geresniu metiku. Aš atvedu jums stipresnį fiziškai žaidėją ir geresnį metiką! Jis tikras taškų rinkėjas“.

„Lakers“ NBA naujokų biržoje šiemet turi 25-ą ir 47-ą šaukimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius