Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 04 09

LaVaras Ballas pareiškė: „LiAngelo yra geresnis už Zioną Williamsoną“

Žiniasklaidos dėmesio visuomet besivaikantis LaVaras Ballas šįkart pareiškė, kad jo sūnus LiAngelo yra geresnis už NCAA žvaigždę Zioną Williamsoną.
LiAngelo Ballas pasirodė „Los Angeles Lakers“ pratybose.
LiAngelo Ballas pasirodė „Los Angeles Lakers“ pratybose. / „Scanpix“ nuotr.

Ballų šeimos galva TMZ svetainei teigė, kad, jeigu LiAngelo dalyvautų šių metų NBA Naujokų biržoje, tai jis būtų pirmasis šaukimas. Šis šaukimas prognozuojamas būtent Djuko komandos žvaigždei Z.Williamsonui.

LiAngelo karjera kol kas tikrai neskamba įspūdingai – 20-metis žaidė Prienuose, LaVaro lygoje JBA, o pernai Naujokų biržoje nesulaukė jokio dėmesio.

„Žmogau, žiūrėkite į Gelo šiais metais. Aš garantuoju, kad jis žais NBA Vasaros lygoje. Garantuoju, kad šiais metais jis turės NBA kontraktą. Jis yra didžiausias ir stipriausias gynėjas NBA. Niekas kitas taip gerai nesudėtas antroje pozicijoje. Jis gali pataikyti iš toli, kovoti po krepšiu ir nužudyti tave. Pamatysite“, – sūnų liaupsino LaVaras.

L.Ballas yra įsitikinęs, kad šių metų Naujokų biržoje būtent LiAngelo būti pirmas šaukimas: „Zionas negali su juo lygintis. Jis stipresnis už Zioną. Jis ne Big Baller, jis Williamsonas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius