-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 19

LeBroną įsiutino MVP balsavimo rezultatai: „Kartais nesuprantu, ar mes tikrai žiūrime krepšinį“

LeBronas Jamesas su „Los Angeles Lakers“ klubu pasiekė pirmąją pergalę Vakarų konferencijos finalo serijoje, bet net ir ji neužgniaužė Karaliaus įsiūčio, kurį jis pajuto penktadienį išvydęs reguliariojo sezono MVP (naudingiausio žaidėjo) rinkimų rezultatus.
LeBronas Jamesas
LeBronas Jamesas / „Scanpix“ nuotr.

Keturis sykius (2009, 2010, 2012 ir 2013 m.) MVP statulėlę atsiėmęs LeBronas šįkart liko antras, nusileidęs „Milwaukee Bucks“ puolėjui Gianniui Antetokounmpo.

Graikas svarbiausią individualų NBA trofėjų iškovojo antrą kartą iš eilės, o šįsyk tą padarė be didesnės konkurencijos – Giannis sulaukė 85 iš 101 pirmosios vietos balsų. Likę 16 atiteko L.Jamesui.

Tokie rezultatai „Lakers“ lyderiui labai nepatiko.

„Tai mane sunervino. Sunervino, nes iš 101 pirmosios vietos balso gavau tik 16. Tai mane sunervino labiausiai“, – kalbėjo LeBronas.

Jau ketvirtą kartą karjeroje antras MVP balsavime likęs L.Jamesas labiausiai nusivylė vertinimo kriterijais, kurie, anot vieno geriausių visų laikų krepšininkų, nėra objektyvūs.

NBA naudingiausią reguliariojo sezono žaidėją, kaip ir daugelio kitų apdovanojimų laureatus, renka žiniasklaidos atstovai.

„Nekalbėsiu apie tai, kokie kriterijai yra ar turėtų būti, bet akivaizdu, kad jie pasikeitė nuo tada, kai atėjau į NBA. Jie labai pasikeitė – kartais MVP gauna geriausios komandos geriausias žaidėjas, o kitais atvejais geriausią statistinį sezoną turėjęs žaidėjas. Kartais nesuprantu, ar mes tikrai žiūrime krepšinį, ar tik kuriame istorijas“, – svarstė LeBronas.

Kartais nesuprantu, ar mes tikrai žiūrime krepšinį, ar tik kuriame istorijas

Tiesa, išreiškęs nusivylimą balsavimo rezultatais, Karalius suskubo patikinti, kad jį užėmęs pyktis ilgai netruko.

„Viskas gerai, nesupraskite to klaidingai. Mes pirmaujame 1-0 Vakarų konferencijos finale, tad man tikrai viskas gerai. Kai tai pamačiau, susinervinau, bet dabar jau nusiraminau. Grįšiu į kambarį, išgersiu vyno ir eisiu miegoti“, – anksčiau pasakytus žodžius suminkštinti bandė ketvirtojo čempiono žiedo siekiantis puolėjas.

Visgi grįžęs į kambarį LeBronas MVP balsavimo rezultatų nepamiršo ir apie juos dar sykį priminė savo „Twitter“ paskyroje.

„16 iš 101. Na, gerai. Supratau“, – rašė L.Jamesas, pridėjęs ir ne vieną besijuokiantį emotikoną.

LeBronas reguliariajame sezone turėjo 25,3 taško, 7,8 atkovoto kamuolio ir 10,2 rezultatyvaus perdavimo vidurkius. Giannis rinko po 29,5 taško, 13,6 sugriebto kamuolio ir 5,6 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius