Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 08 16

LeBronas Jamesas pasišaipė iš Donaldo Trumpo

Labdaringame renginyje dalyvavęs LeBronas Jamesas sukritikavo JAV prezidentą Donaldą Trumpą, kuris vėl priešina visuomenę.
LeBronas Jamesas su dukra Zhuri
LeBronas Jamesas su dukra Zhuri / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

JAV prezidentas Donaldas Trumpas antradienį įžiebė naują politinę audrą, grįžęs prie savo ankstesnės pozicijos, kad už kruviną smurtą per baltųjų viršenybės šalininkų eitynes Virdžinijos valstijos mieste Šarlotsvilyje „kaltos abi pusės“.

„Žinau, kad Šarlotsvilyje vyksta daug tragiškų dalykų. Noriu apie tai pasisakyti. Vienintelis kelias mums, kaip visuomenei, tobulėti yra meilė. Dienos pabaigoje tik su ja galime kažką pasiekti. Tai nėra apie vyruką, kuris yra vadinamas JAV prezidentu. Tai nėra apie mokytoją, kuris tavimi nesirūpina. Tai nėra apie žmones, dėl kurių nereikia eikvoti energijos.

Tai apie mus. Nuo vaikų iki suaugusiųjų visi turime pažiūrėti į veidrodį. Turime paklausti savęs, ką galime padaryti, kad kažkas pasikeistų“, – kalbėjo NBA čempionas.

Krepšininkas minią paragino pagerbti nekaltus žmones Šarlotsvilyje.

Kalbėdamas L.Jamesas rankose laikė savo dukrą Zhuri, renginyje taip pat dalyvavo jo sūnūs LeBronas jaunesnysis ir Bryce'as Maximus.

Tai nėra pirmas kartas, kai krepšininkas pasisakė prieš Donaldą Trumpą.

Prieš renginį savo „Twitterio“ paskyroje L.Jamesas apkaltino prezidentą skleidžiant neapykantą: „Neapykanta visada egzistavo Amerikoje. Mes tai žinome, bet Donaldas Trumpas ją vėl pavertė madinga. Statulos nebeturi nieko bendro su mumis.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius