Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 02 28

LeBrono neprireikė: „Lakers“ ir be Karaliaus nušlavė išretėjusius „Warriors“

„Los Angeles Lakers“ (45-12) krepšininkai net ir be skausmus pajutusio LeBrono Jameso buvo neįkandamas riešutas itin trumpą rotaciją turėjusiai „Golden State Warriors“ (12-47) ekipai. Kalifornijos derbyje intriga laikėsi tik du kėlinius, kol po ilgosios pertraukos nurūkę „ežeriniai“ triumfavo 116:86 (24:24, 30:28, 40:17, 22:17).
LeBronas Jamesas ir Dwightas Howardas
LeBronas Jamesas ir Dwightas Howardas / „Scanpix“ nuotr.

L.Jamesas šį susitikimą praleido dėl skaudančios kirkšnies. Įdomu tai, kad būtent dėl tos pačios kūno vietos LeBronui apkarto praėjęs sezonas, kai „Lakers“ lyderis buvo priverstas praleisti net 27 rungtynes. Vis dėlto šįsyk manoma, kad Karaliaus trauma nerimta ir jis jau netrukus turėtų grįžti į aikštę.

Bent jau praėjusios nakties rungtynėse L.Jameso Los Andželo komandai net ir nereikėjo.

Trečiajame kėlinyje „Warriors“ dar atsiliko tik 62:65, bet tuomet „Lakers“ surengė svarbiausią mačo spurtą – svečiai šovė į priekį 29:7 ir prieš paskutinį ketvirtį jau triuškino varžovus 94:69.

Sėkmingas Los Andželo krepšininkų žaidimas persikėlė ir į ketvirtąjį kėlinį, o jo metu skirtumas tarp komandų vienu metu jau buvo nepadorus – 114:78.

Jei „Lakers“ šiame mače vertėsi be LeBrono, tai „Warriors“ turėjo dar rimtesnių problemų.

Po rankos lūžio į aikštę vis dar negrįžo Stephenas Curry, dėl traumos rungtynes praleido Andrew Wigginsas, o mačo metu „kariai“ neteko dar viso būrio žaidėjų – Draymondas Greenas buvo išvarytas dėl dviejų techninių pražangų, o traumas patyrė ir Ky Bowmanas bei Jordanas Poole'as. Dėl to San Fransisko klubas vienu metu buvo likęs vos su septyniais žaidėjais.

„Lakers“ užtikrintai pirmauja Vakarų konferencijoje, o „Warriors“ yra blogiausia komanda ne tik Vakaruose, bet ir visoje NBA lygoje.

„Warriors“: Ericas Paschallis 23, Jordanas Poole‘as 16 (8 rez. perd.), Damionas Lee 15 (4/11 trit.), Ky Bowmanas 11.

„Lakers“: Anthony Davisas 23 (10/12 baud.), Kyle‘as Kuzma 18 (7/13 dvit.), Dwightas Howardas 13 (9 atk. kam.), JaVale‘as McGee, Rajonas Rondo (6/8 dvit.) ir Avery Bradley po 12.

Praėjusios nakties NBA rezultatai:

„Philadelphia 76ers“ 115:106 „New York Knicks“

„Indiana Pacers“ 106:100 „Portland Trail Blazers“

„Oklahoma City Thunder“ 112:108 „Sacramento Kings“

„Los Angeles Lakers“ 116:86 „Golden State Warriors“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius