Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 06 04

LeBrono planuose Tokijo nėra: „Vasarą žaisiu „Kosminiame krepšinyje“

JAV krepšinio rinktinė olimpinės čempionės vardą gins be vienos ryškiausių savo žvaigždžių LeBrono Jameso.
LeBronas Jamesas
LeBronas Jamesas / „Scanpix“ nuotr.

Karalius praėjusią naktį baigė pasirodymą NBA atkrintamosiose, kai jo atstovaujama „Los Angeles Lakers“ ekipa šeštosiose pirmojo etapo rungtynėse 100:113 nusileido „Phoenix Suns“ ir pralaimėjo seriją 2-4.

Ankstyva NBA sezono pabaiga pažadino aistruolių viltis išvysti LeBroną Tokijuje, tačiau pats 36-erių veteranas šias viltis netrukus sudaužė.

„Šią vasarą žaisiu ne olimpinėse žaidynėse, o „Kosminiame krepšinyje“, – turėdamas omenyje liepos 16-ąją didžiuosiuose ekranuose pasirodysiantį filmą, kuriame atliks pagrindinį vaidmenį, kalbėjo L.Jamesas. – Mano dėmesys bus skirtas monstrų iš šio filmo įveikimui. Prieš „Suns“ man nesisekė, tad dabar nukreipsiu savo dėmesį „Kosminiam krepšiniui“.“

Pirmą kartą per karjerą jau po pirmojo atkrintamųjų varžybų etapo sezoną baigęs LeBronas vasarą ketina paskirti poilsiui ir kovą sužeistos čiurnos gydymui.

„Tarpsezonis labai man padės. Sezono metu nekalbu apie poilsį, net nenoriu apie tai galvoti, man nuo to pasidaro silpna. Bet per tarpsezonį pasinaudosiu galimybe pailsėti. Turime tris mėnesius persigrupuoti ir paruošti mano čiurną šimtu procentų, kad ji būtų tokia, kokia buvo prieš traumą. Dabar man tai svarbiausia“, – sakė L.Jamesas.

Primename, kad Tokijo olimpinės žaidynės prasidės liepos 24 dieną. JAV rinktinė žais A grupėje, kurioje jos varžovėmis bus Prancūzijos ir Irano rinktinės bei olimpinio atrankos turnyro Kanadoje laimėtojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius