Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 04 22

Lino Kleizos pėdomis: nubaustas pas teisėjus prasibrovęs NBA klubo vadovas

„Brooklyn Nets“ vadovas Seanas Marksas diskvalifikuotas vienerioms rungtynėms, už kurias jam nebus mokama, o taip pat nubaustas 25 tūkst. dolerių bauda už tai, kad įžengė į teisėjų persirengimo kambarį po „Brooklyn Nets“ pralaimėtų Rytų konferencijos ketvirtfinalio ketvirtųjų rungtynių „Philadelphia 76ers“ klubui.
Seanas Marksas
Seanas Marksas / „Scanpix“ nuotr.

„Nets“ pralaimėjo šeštadienį 108:112, o du žaidėjai – Jaredas Dudley („Nets“) ir Jimmy Butleris („76ers“) buvo pašalinti po kivirčo trečiajame kėlinyje, kai kilo emocijos po Filadelfijos komandos vidurio puolėjo Joelio Embiido nesportinės pražangos.

„Nets“ komanda jau buvo įpykusi ant J.Embiido dėl nesportinės pražangos žaidžiant prieš Jarretą Alleną antrajame serijos mače.

Buvęs Naujosios Zelandijos rinktinės krepšininkas S.Marksas turės praleisti penktąsias serijos rungtynes Filadelfijoje, bet „Nets“ savininkas Josephas Tsai išreiškė jam palaikymą.

„Mano partneriai ir aš pasitarėme ir reiškiame visos „Nets“ savininkų grupės palaikymą S.Marksui, kuris protestavo dėl neteisingų sprendimų ir nesušvilptų pražangų, – parašė J.Tsai „Twitter“ paskyroje. – NBA taisyklės yra taisyklės, mes jas gerbiame, bet mūsų žaidėjai ir sirgaliai nusipelnė sąžiningumo.“

NBA taip pat nubaudė J.Dudley 25 tūkst. dolerių ir J.Butlerį 15 tūkst. dolerių baudomis.

Prieš pusantrų metų po Lietuvos krepšinio lygos rungtynių į teisėjų rūbinę buvo įsiveržęs Vilniaus „Ryto“ sporto direktorius Linas Kleiza, turėjęs priekaištų arbitrams po mačo su „Žalgiriu“. Dėl šio poelgio lyga skyrė 600 eurų baudą Vilniaus klubui.

VIDEO: „Atsarginiai“, J.Jankevičius ir cenzūra: D.Motiejūno žinutės, atkrintamosios ir D.Sabonio sunkumai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius