Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Buzelio akcijos sminga ir toliau – atsidūrė dešimtuko pabaigoje

ESPN apžvalgininkai Jonathanas Givony ir Jeremy Woo atnaujino savo 2024 m. NBA naujokų biržos prognozę, kurioje dar labiau susilpnino Matu Buzelio pozicijas.

Naujame reitinge 19-metis JAV lietuvis iš 7 vietos nukrito į 10-ą.

Dar prieš mažiau nei metus M.Buzeliui buvo prognozuojamas pirmasis šaukimas, bet vėliau jo akcijos krito kaskart atnaujinant reitingą.

208 cm ūgio universalus žaidėjas šį sezoną žaidžia G lygoje, kur gina iš perspektyvių talentų sudarytos „G League Ignite“ komandos garbę.

Per susitikimą M.Buzelis renka po 12,8 taško, 4,8 atkovoto kamuolio ir 2 rezultatyvius perdavimus.

„Scanpix“ nuotr./Matas Buzelis
„Scanpix“ nuotr./Matas Buzelis

„Buzelio gruodis buvo skirtingas: jis turėjo svarbų vaidmenį „Ignite“ komandoje, kuri laimėjo ketverias iš šešerių rungtynių, keletą kartų įmetė 20 taškų, bet nesugebėjo ryškiau pasižymėti G lygos žiemos turnyre. Ilguoju laikotarpiu, jis vilioja dėl savo dydžio ir įgūdžių paketo, bet jam reikės žaisti stabiliau ir pademonstruoti daugiau fiziškumo. Tai vis dar yra ilgalaikis projektas, o Buzeliui norint įrodyti, kad yra dešimtuko vertas talentas, reikės pridėti jėgos ir žaisti produktyviau“, – rašo J.Woo.

M.Buzelis į viršų užleido Djuko universiteto aukštaūgį Kyle'ą Filipowskį (9 vieta), Kentukio įžaidėją Robą Dillinghamą (7) ir Šolė „Basket“ klubo prancūzą Tidjane Salauną (6).

Pirmąją reitingo vietą prarado Isaiah Collier, nukritęs į aštuntą poziciją.

Tuo tarpu pirmąsias dvi reitingo vietas užkariavo prancūzai – Australijoje šį sezoną žaidžiantis Alexas Sarras ir Burgo JL klubui atstovaujantis Zaccharie Risacheras.

Į penketą patenka ir dar vienas europietis – Belgrado „Crvena zvezda“ marškinėlius neseniai apsivilkęs gynėjas Nikola Topičius.

NBA naujokų birža vyks birželio 27-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius