-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 04 24

M.Jamesas papasakojo apie praeities konfliktus su E.Messina ir D.Itoudžiu

Po sėkmingo debiuto su „Brooklyn Nets“ marškinėliais Mike'as Jamesas žurnalistams detaliau papasakojo apie praeities nesutarimus su Europoje labai gerbiamais treneriais – italu Ettore Messina ir graiku Dimitriu Itoudžiu.
Mike'as Jamesas rungtynėse prieš „Boston Celtics“
Mike'as Jamesas rungtynėse prieš „Boston Celtics“ / „Scanpix“ nuotr.

8 taškai, 2 atkovoti kamuoliai ir 2 rezultatyvūs perdavimai per 21 minutę ir keletas labai gražių epizodų – taip „Brooklyn Nets“ ekipos aistruoliams prisistatė buvusi Maskvos CSKA žvaigždė.

Spaudos konferencijoje po rungtynių M.Jamesas prisiminė nemalonius incidentus su Milano „Olimpia“ vairininku Ettore Messina ir Maskvos CSKA strategu Dimitriu Itoudžiu.

„Messina priėmė Milano klubo pasiūlymą, visą vasarą kalbėjomės telefonu ir vieną dieną jis tiesiog atsiuntė man elektroninį laišką, jog susirasčiau naują komandą. Jis tapo naujuoju treneriu ir matyt, kad tokiu būdu norėjo sutvarkyti šią situaciją“, – apie „krepšinio profesoriaus“ sprendimą savo ekipoje nematyti M.Jameso kalbėjo įžaidėjas.

Dar šiame sezone M.Jamesas tvirtai savo rankose laikė visas Maskvos CSKA žaidimo vadeles, tačiau nerado bendros kalbos su ekipos vyr. treneriu ir net dukart buvo suspenduotas.

„Tam tikri dalykai nutiko mano asmeniniame gyvenime ir visa tai nesiklostė taip, kaip aš tikėjausi, jog su šiomis situacijomis tvarkysis kiti. Tarp mūsų buvo tam tikrų pykčių. Visgi šis konfliktas buvo labiau ne kaip žaidėjo ir trenerio krepšinio aikštelėje, o individualių asmenybių“, – dėstė Jamesas.

Amerikietis su „Nets“ ekipa sudarė trumpalaikį 10 dienų kontraktą. Praeityje NBA lygoje jis rungtyniavo „New Orleans Pelicans“ ir „Phoenix Suns“ klubuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius