Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 19

Magicas Johnsonas žada šou Los Andžele

„Los Angeles Lakers“ įspūdingas pasirodymas Las Vegase per NBA vasaros lygos varžybas, regis, užbūrė Magicą Johnsoną. Buvęs NBA krepšininkas, dabar vienas Los Andželo klubo vadovų, tiki, kad komanda prisikels bei atrodys galingai ir per NBA pirmenybes.
Magicas Johnsonas
Magicas Johnsonas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

M.Johnsonas labiausiai džiaugiasi komandą sustiprinusiais gynėjais.

„Jei negalime apsiginti, negalime ir greitai užpulti, – sakė M.Johnsonas. – O mes norime bėgti, bėgti, bėgti, bėgti, bėgti.“

„Lakers“ krepšinio operacijų prezidentas tikisi sugrąžinti Los Andželo klubą į kovas dėl NBA čempionų titulo, po ketverių pastarųjų košmaro metų – prasčiausio periodo per klubo istoriją.

Mes norime bėgti, bėgti, bėgti, bėgti, bėgti.

„Lakers“ rodo atsigavimo ženklus po to, kai NBA naujokų biržoje gavo Lonzo Ballą, o laisvų žaidėjų turguje įsigijo Kentaviousą Caldwellą-Pope'ą, kuriam per ateinantį sezoną sumokės 18 mln. dolerių.

„Labai norėčiau pamatyti Kentaviousą bėgant vienu kraštu, Brandoną Ingramą – kitu, Lonzo Ballą – viduryje, o taip pat Juliusą Randle'ą ir Brooką Lopezą – vuuu! Bus nuostabu“, – pati M.Johnsono kalba buvo šou.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Lonzo Ballas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Lonzo Ballas

„Lakers“ pasitiko šią vasarą žemiausiame taške per 16 kartų NBA čempionu tapusio klubo istoriją. Per pastaruosius ketverius metus „Lakers“ laimėjo tik 91 mačą, klubo savininkas Jaene Bussas ištaškė vadovų kabinetą praėjusį sezoną, per kurį „Lakers“ ketvirtą kartą iš eilės nepateko į atkrintamąsias varžybas.

Kai M.Johnsonas ir generalinis vadybininkas Robas Pelinka perėmė vadovavimą vasarį, jie sukūrė planą, kaip pakeisti klubą.

Jau gavę talentą įžaidėjo pozicijoje (L.Ballą), jie pasiliko pakankamai erdvės finansinėje sistemoje, kad 2018 metų vasarą galėtų įsigyti dvi žvaigždes laisvų žaidėjų rinkoje.

„Mes jau dabar geresni, – po laimėtų vasaros lygos varžybų, per kurias „Lakers“ žaidimą stebėjo ypač daug žiūrovų, sakė M.Johnsonas. – Aš patariu jums nepraleisti „Lakers“ rungtynių šį sezoną, nes bus staigmenų kasdien. Kaip buvo vasaros lygoje, taip bus ir sezono metu. Bus nuostabu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius