-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 30

Masiniame susistumdyme sudalyvavęs J.Valančiūnas krepšinio mekoje surinko dvigubą dublį

Jono Valančiūno atstovaujami „Memphis Grizzlies“ (24-24) tęsia sėkmingą pasirodymą sausio mėnesį. Jie krepšinio meka vadinamoje „Madison Square Garden“ arenoje 127:106 (32:32, 27:20, 37:32, 31:22) sutriuškino „New York Knicks“ (13-36) krepšininkus ir iškovojo jau ketvirtąją pergalę iš eilės ir 11-ąją per 14 rungtynių šį mėnesį.
Jonas Valančiūnas sudalyvavo susistumdyme
Jonas Valančiūnas sudalyvavo susistumdyme / „Scanpix“ nuotr.

Lietuvos rinktinės vidurio puolėjas pasižymėjo dvigubu dubliu – JV per 31 minutę pelnė 12 taškų (4/9 dvit., 0/3 trit., 4/4 baud.), sugriebė 13 kamuolių, išdalino 4 rezultatyvius perdavimus, po sykį perėmė ir prarado kamuolį ir keturiskart prasižengė.

J.Valančiūnui rungtynių pabaigoje teko sudalyvauti ir visus aikštėje buvusius krepšininkus bei kai kuriuos komandų personalo narius įvėlusiame susistumdyme.

Nors mačo baigtis abejonių jau nekėlė, „Knicks“ gynėjui Elfridui Paytonui nepatiko kamuolį perėmusio Jae Crowderio sprendimas iš karto paleisti tritaškį – šeimininkų žaidėjas J.Valančiūno bendraklubį grubiai nustūmė ant žemės.

J.Crowderiui toks varžovo elgesys nepatiko – jis staigiai atsistojo ir kibo į atlapus E.Paytonui, o stumdyti oponentų ėmėsi ir Niujorko ekipos žaidėjas Marcusas Morrisas.

Jau po kelių sekundžių įvykių sūkuryje atsidūrė ir J.Valančiūnas, kuriam iš pradžių teko laikyti įsiaudrinusius „Knicks“ puolėjus M.Morrisą ir Mitchellą Robinsoną, o netrukus sulaukti ir karčių žodžių iš lietuvio taikdario veiksmais nesužavėto Damyeano Dotsono.

Už susistumdymą diskvalifikacinėmis pražangomis buvo nubausti trys krepšininkai – E.Paytonas, J.Crowderis ir M.Morrisas.

J.Valančiūnas, kaip ir D.Dotsonas, buvo nubaustas technine pražanga.

„Knicks“ atstovaujantis Ignas Brazdeikis, nepaisant triuškinamo skirtumo, ant parketo šiame susitikime neišbėgo.

Laimintys „grizliai“ vis labiau tvirtina savo pozicijas Vakarų konferencijoje. 8-ąją vietą užimančią komandą nuo artimiausių varžovų „San Antonio Spurs“ skiria trys laimėjimai.

„Knicks“: Marcusas Morrisas 17, Juliusas Randle’as 16 (14 atk. kam.), Elfridas Paytonas (7 atk. kam., 11 rez. perd.) ir Damyeanas Dotsonas (4/5 trit.) po 15.

„Grizzlies“: Dillonas Brooksas 27 (9/17 metimai), Jae Crowderis ir Ja Morantas (10 rez. perd.) po 18, Brandonas Clarke’as 17, Jonas Valančiūnas (13 atk. kam.) ir Tyusas Jonesas po 12.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius