Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
02 06

Medaus mėnuo baigėsi: iš košės privirusio Artūro Karnišovo reikalaujama veiksmų

Artūro Karnišovo medaus mėnuo Čikagoje baigėsi ir jam laikas priimti svarbius sprendimus siekiant išvairuoti „Bulls“ komandą iš akligatvio, į kurį pats komandą ir nuvedė, teigia Ilinojaus valstijos komandos niūrią realybę įvertinę analitikas.

Net ryškiausi saulės spinduliai negalėjo užgožti „Chicago Bulls“ klubą supančios niūrios realybės šeštadienį, rašo „The Athletic“ žurnalistas Darnellas Mayberry, prognozuojantis, jog vienos iš istorinių NBA organizacijų laukia blanki artimiausia ateitis.

Tokios nuotaikos Čikagos ekipą apgaubė pranešus žinią apie sezoną užbaigusią Zacho LaVine'o traumą. Dukart „All-Star“ rungtynėse dalyvavęs gynėjas bus priverstas gultis ant operacinės stalo – jam bus atlikta dešinės pėdos operacija.

Tai vos antras jo sezonas pasirašius įspūdingą penkerių metų 215 mln. JAV dolerių kontraktą. Tai – pastarasis „Bulls“ organizacijos priimtas svarbus sprendimas, dabar atrodantis kaip didžiulė klaida.

Z.LaVine'o praradimas reiškia, kad šis sezonas – jau prarastas, įsitikinęs D.Mayberry. Bet tuo pačiu jo trauma greičiausiai uždarė duris ir galimiems mainams, kurie galėjo užbaigti nesėkmingą šio žaidėjo ir „Bulls“ sąjungą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius