Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 09 29

Mega sandoris – Russelas Westbrookas pasirašė 205 mln. dolerių sutartį

Russellas Westbrookas sutiko su „Oklahoma City Thunder“ pasiūlymu ir sudarė naują įspūdingą penkerių metų 205 mln. dolerių sutartį, – praneša ESPN. Kontraktas įsigalios nuo 2018-2019 metų sezono ir bus pats didžiausias per visą NBA istoriją.
Russellas Westbrookas
Russellas Westbrookas / „Scanpix“/AP nuotr.

Naudingiausias praėjusio NBA sezono krepšininkas R.Westbrookas turi dar metus galiojančią senąją sutartį su „Thunder“.

Už ateinantį sezoną jam numatyta 28 mln. dolerių alga.

Prie šio sezono pridėjus kitus penkerius, nesunku suskaičiuoti, jog per šešerius metus R.Westbrookas uždirbs 233 mln. dolerių.

„Mes esame itin laimingi turėdami tokį atletą, kovotoją ir asmenybę „Thunder“ komandoje, – sakė klubo vadovas Samas Presti. – Turėti tokį cementuojantį lyderį jau 10 metų Oklahomos Sityje yra neįtikėtina. Aš esu labai dėkingas Russellui, jo šeimai ir mūsų klubo savininkams už paramą, kurią jie išreiškė palaikydami mūsų viziją dėl „Thunder“ komandos.“

„Scanpix“/AP nuotr./Russellas Westbrookas
„Scanpix“/AP nuotr./Russellas Westbrookas

28 metų žaidėjas visą karjerą praleido Oklahomos Sičio klube, kuris pašaukė jį ketvirtuoju šaukimu 2008 metų naujokų biržoje.

Per savo karjerą R.Westbrookas šešis kartus pateko į Visų Žvaigždžių rungtynes, o praėjusį sezoną buvo trigubų dublių monstras.

Jis pelnė po 31,6 taško, atkovojo po 10,7 kamuolio, atliko po 10,4 rezultatyvaus perdavimo per pirmą sezoną komandoje jau be Kevino Duranto, kuris perėjo į „Golden State Warriors“. Beje, parašą ant naujos sutarties su Oklahomos klubu R.Westbrookas padėjo penktadienį – per K.Duranto 29-ąjį gimtadienį.

Oklahomos Sičio klubas buvo itin aktyvus praėjusią vasarą NBA rinkoje ir prisikvietė tokias žvaigždes kaip Paulas George'as bei Carmelo Anthony.

„Scanpix“ nuotr./Paulas George'as, Russellas Westbrookas, Carmelo Anthony
„Scanpix“ nuotr./Paulas George'as, Russellas Westbrookas, Carmelo Anthony

Praėjusį sezoną „Thunder“ klubas, kuriam atstovavo ir Domantas Sabonis, kol nebuvo išmainytas į „Indiana Pacers“, pasiekė atkrintamąsias varžybas, bet jų pirmajame etape nusileido „Houston Rockets“ klubui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius