Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

2017 01 17

Mėlyne „pasipuošęs“ M.Kuzminskas sulaukė C.Anthony ir buvusio NBA žaidėjo komplimentų

Mindaugo Kuzminsko debiutas „New York Knicks“ starto penkete nepraslydo pro akis komandos žvaigždei Carmelo Anthony. Nors simbolinį pasirodymą starto sudėtyje lietuvis pažymėjo praliedamas kraują, ryškesnis buvo jo žaidimas nei mėlynė paakyje. 27-erių puolėją taip pat gyrė ir treneris, ir NBA specialistai.
Smūgis į akį sveikai supykdė M.Kuzminską
Smūgis į akį sveikai supykdė M.Kuzminską / „Scanpix“ nuotr.

„Kuz savo minutes išnaudojo ypač gerai. Jis kartu su Ronu Bakeriu labai pasitempė ir priėmė iššūkį“, – NBA debiutantus gyrė 30 taškų į „Atlanta Hawks“ krepšį įmetęs C.Anthony.

Būtent R.Bakerio tolimi šūviai užkūrė „Knicks“ į lemiamą šturmą ketvirtajame kėlinyje. Prieš tai trečiajame kėlinyje 9 taškus pelnė M.Kuzminskas.

„Tas smūgis į akį galbūt man net padėjo, nes tada pradėjau žaisti agresyviau“, – po mačo pripažino M.Kuzminskas, prisimindamas, kaip „Hawks“ puolėjas Kentas Bazemore'as netyčia po perdavimo bakstelėjo pirštu jam į akį.

Tačiau net ir naujų veidų starto penkete indėlio neužteko pergalei – „Knicks“ pralaimėjo 11 kartą per 13 pastarųjų rungtynių.

„Kuzminskas buvo aktyvus. Mūsų kovingumas nuo trečiojo kėlinio buvo geras. Jei taip žaisime toliau, viskas bus gerai“, – vylėsi „Knicks“ treneris Jeffas Hornacekas.

Dešimtmetį NBA rungtyniavęs Wally Szczerbiakas po rungtynių negailėjo Mindaugui gerų žodžių.

„Jis greitai bėga, yra labai aktyvus, drąsiai veržiasi krepšio link. Komandos pradės jį gaudyti prie tritaškio linijos, bet jis įrodė, kad gali būti labai įvairiapusiškas. Man patinka jo fiziniai duomenys, gebėjimas rinkti kamuolius ir padėti po krepšiu Carmelo Anthony.

Jis net gavo per galvą, į akį, bet grįžo į aikštę. Mėlynė buvo baisi, tačiau tai ir yra krepšinis. Jis atidavė visą save. Tas jo aktyvumas ir žaidimas gynyboje labai padėjo „Knicks“. Pamatysime, ar jis toliau tęs žaidimą starto penkete. Bet manau, kad jis turi perspektyvų“, – susižavėjimo neslėpė W.Szczerbiakas.

VIDEO: Skausmingas epizodas: M.Kuzminskui prakirto paakį

Pastaruoju metu M.Kuzminskas demonstruoja solidžią formą – per trejas pastarąsias rungtynes rinko vidutiniškai po 14 taškų, 3,7 atkovoto kamuolio, 1,3 rezultatyvaus perdavimo ir 1,3 perimto kamuolio.

Kol kitas „Knicks“ lengvasis krašto puolėjas Lance'as Thomasas gydosi akiduobės traumą, M.Kuzminskas artimiausią savaitę gali tikėtis panašių minučių.

Beje, su „Hawks“ žaidęs 38 minutes, Mindaugas buvo ilgiausiai rungtyniavęs „Knicks“ krepšininkas. Šiam skaičiui įtakos turėjo ir sunkiojo krašto Kristapo Porzingio trauma.

„Aš esu labai laimingas, kad žaidžiau starto penkete, bet drauge labai liūdna, kad pralaimėjome“, – po rungtynių pripažino M.Kuzminskas.

Tiesa, lietuvis neprarado humoro jausmo net pralaimėjęs ir kaip reikiant gavęs į akį.

„Skaudus pralaimėjimas ir liūdnos perspektyvos modelio karjeroje bent jau artimiausiu metu...“ – paviešinęs asmenukę feisbuke juokavo M.Kuzminskas.

VIDEO: Pirmasis starto penketas NBA: M.Kuzminsko žaidimo epizodai su „Hawks“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius