Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 10 27

Metta World Peace grįžta į NBA

Pastarąjį kartą 2013-2014 m. sezone 29 rungtynes NBA lygoje sužaidęs Metta World Peace (Ronas Artestas) rengiasi sugrįžimui į stipriausią pasaulio krepšinio lygą. Čia krepšininkas žais „Los Angeles Lakers“ klube, su kuriuo pasiekė didžiausią karjeros pergalę.
Metta World Peace
Metta World Peace / „Scanpix“/AP nuotr.

Puolėjas NBA lygoje pastarąjį kartą žaidė prieš 19 mėnesių, o po išvykimo iš „New York Knicks“ rungtyniavo Kinijoje bei Kantu klube Italijoje.

Šią vasarą Metta Worl Peace pasirašė negarantuotą sutartį su „Lakers“ klubu ir, atrodo, prasimušė į komandos sudėtį. Spalio 29-ąją dieną „Lakers“ pradės savo sezoną maču su „Minnesota Timberwolves“, o puolėjas bus tarp 15 komandoje likusių krepšininkų.

„Nebuvo lengva grįžti į lygą. Nenoriu, kad žmonės galvotų, jog man tiesiog sekasi ir aš neturiu dirbti. Sėkmė man yra mėgavimasis procesu, kai sunkiai dirbi ir esi pasirengęs.

Nothin like being a Laker baby!

Posted by Metta World Peace on 2015 m. spalio 26 d.

Stengiuosi galvoti apie ateitį, nors pripažįstu, kad turėjau ir gerų, ir blogų momentų savo karjeroje. Būti Lakers dalimi yra geras dalykas“, – prieš grįžimą į NBA sakė 35 metų krepšininkas.

Metta World Peace tai bus jau 18-asis sezonas NBA lygoje. Geriausias metai krepšininkui buvo 2010-ieji, kai su Pau Gasolio ir Kobe Bryanto vedamu „Lakers“ klubu buvo laimėtas NBA čempionų titulas.

Nebuvo lengva grįžti į lygą. Nenoriu, kad žmonės galvotų, jog man tiesiog sekasi ir aš neturiu dirbti.

Vis dėlto, 2004 metų lapkričio įvykiai tuometį Roną Artestą greičiausiai persekios visur, kur jis žaistų. Garsiosios „Indiana Pacers“ ir „Detroit Pistons“ rungtynės žaidėjui visam laikui užklijavo blogiuko etiketę. 

Vis dėlto, Metta Worl Peace pavyko sugrįžti į NBA lygą, į komandą, kurioje veterano patirtis dabar ypač reikalinga. Sezono metu krepšininkas daug dirbs su „Lakers“ naujoku Juliusu Randle'u, kuris dėl traumos praleido visą praėjusį sezoną.

Po to Metta Wolrd Peace galvoja tapti treneriu, galbūt pradėti nuo individualaus darbo su žaidėjais. 

„Kas nenorėtų būti treneriu. Tai puikus dalykas. Aš labai daug išmokstu iš Byrono Scotto („Lakers“ treneris – red. past) ir džiaugiuosi galimybe varžytis su jaunais atletais, iš jų taip pat mokytis. Vieną dieną tu žaidi, kitą – jau gali treniruoti. Stengiuosi pasirengti abiems scenarijams“, – sakė „Lakers“ veteranas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius