-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 07

Mindaugas Kuzminskas jau sužavėjo Niujorką: „Jis – lietuviškoji sensacija“

Mindaugas Kuzminskas antradienį dalyvavo savo pirmoje treniruotėje su „New York Knicks“, o šio puolėjo darbštumas neprasprūdo pro „DailyKnicks“ apžvalgininkų akis. Šie gyrė lietuvį ir teigė, kad jis yra vienas labiausiai intriguojančių žaidėjų, kuriuos į ekipą prisiviliojo generalinis jos vadybininkas Philas Jacksonas.
Mindaugas Kuzminskas
Mindaugas Kuzminskas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„DailyKnicks“ gyrė lietuvį ir džiaugėsi, kad jis savo darbštumo nepaliko Ispanijoje ir jau yra pasiryžęs kibti į treniruotes. „Knicks“ ekipai reikėjo gero žaidėjo, kuris galėtų kilti nuo atsarginių suolo, o „lietuviškoji sensacija“ turėtų būti trūkstama dėlionės detalė.

M.Kuzminskui spalio 19-ąją sueis 27-eri metai, o tai bus 10 žaidėjo sezonas rungtyniaujant profesionaliai. Jis keturis kartus žaidė LKL Visų žvaigždžių rungtynėse, 2013 metais tapo naudingiausiu LKL finalo žaidėju ir buvo vienas pagrindinių krepšininkų Malagos „Unicaja“ ekipoje.

Visada teigiamas ženklas, kai krepšininkas laisvalaikiu treniruojasi. Lietuvis galėjo nesureikšminti savo NBA debiuto, nes Europoje jis jau yra žinomas, tačiau M.Kuzminskas nori žibėti ir stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje.

Puolėjas iš Lietuvos puikiai pasirodė ir Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse. Prieš Argentiną jis sumetė net 23 taškus, o prieš ispanus pelnė 17.

Nors M.Kuzminskas gali ir negauti daug minučių 2016-2017 m. sezono pradžioje, tačiau Niujorke jis turėtų praleisti mažiausiai dvejus metus, per kuriuos tikrai gaus savo galimybę sužibėti.

Panašu, kad P.Jacksonas ir Jeffas Hornacekas turi ilgalaikių planų, kuriuose yra ir krepšininkas iš Lietuvos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius