-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 13

Mindaugas Kuzminskas nuo suolo stebėjo „Knicks“ pergalę prieš „Spurs“

Mindaugas Kuzminskas tik antrą kartą savo NBA karjeroje nerungtyniavo dvejose rungtynėse iš eilės, o jo atstovaujama „New York Knicks“ (23-33) iškovojo pergalę prieš „San Antonio Spurs“ (41-13) 94:90 (18:21, 24:27, 27:17, 25:25). Tai buvo pirma Niujorko klubo pergalė per pastarąsias penkerias rungtynes.
Carmelo Anthony
Carmelo Anthony / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pirmoje rungtynių pusėje žaidimas vyko taškas į tašką, tačiau iniciatyva priklausė „Spurs“. Šeimininkai jau antrojo kėlinuko pradžioje turėjo surinkę dviženklį padarytų klaidų skaičių, tačiau ankstyvas rungtynių laikas trukdė užtikrinčiau rungtyniauti abiems ekipoms.

Po didžiosios pertraukos į aikštę žengęs Carmelo Anthony pataikė tolimą metimą ir taip pakilo į 25 vietą rezultatyviausių NBA krepšininkų sąraše. Puolėjas pralenkė Charlesą Barkley ir tai įkvėpė „Knicks“ gerai atkarpai, po kurios šeimininkai išsiveržė į priekį.

Ketvirtame kėlinyje „Knicks“ laikė persvarą didžiąją dalį ketvirtojo kėlinio ir nors „Spurs“ prisivijo savo varžovus, tačiau C.Anthony sugebėjo atvesti savo klubą į pergalę.

„Šiose rungtynėse mes kovojome. To negalime pasakyti apie visus pastaruosius mačus, – po rungtynių kalbėjo Melo. – Mums pavyko susikoncentruoti ir kautis visas 48 minutes.

Kartais mums pavykdavo puikiai sužaisti puolime, o kartais gynyboje. Šiandien sugebėjome viską išpildyti abiejose aikštės pusėse.

Aš susikaupęs, gyvenu krepšiniu ir nesirūpinu tuo, kas yra kalbama už aikštės ribų. Neketinu leisti, kad tai paveiktų mano komandą.“

M.Kuzminskas nerungtyniavo antrose rungtynėse iš eilės. Tai tik antrasis kartas lietuvio NBA karjeroje, kai šis praleidžia daugiau nei vienerias rungtynes paeiliui. Du sykius jis nerungtyniavo ir pačioje reguliariojo sezono pradžioje, kai „Knicks“ kovėsi su „Grizzlies“ namuose bei su „Pistons“ išvykoje.

„Knicks“: C.Anthony 25 (7 atk. kam.), D.Rose'as 18, K.Porzingis 16, W.Hernangomezas 12 (9 atk. kam).

„Spurs“: K.Leonardas 36 (9 atk. kam., 4 per. kam.), L.Aldridge'as 15, D.Lee 10.

VIDEO: „Knicks“ – „Spurs“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius