Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 13

Mirė vos 25-erių sulaukęs buvęs „Neptūno“ legionierius

Antradienį mirė vos 25-erių buvęs Klaipėdos „Neptūno“ legionierius Andrew Smithas. Krepšininkas Klaipėdoje pradėjo ir baigė trumpą profesionalo karjerą. 2014 metais krepšininkui buvo diagnozuotas vėžys.
Andrew Smithas su žmona Samantha
Andrew Smithas su žmona Samantha / twitter nuotr.

A.Smithas išgarsėjo dar koledže, „Butler Bulldogs“ ekipoje. Komanda dukart pasiekė NCAA finalinio ketverto varžybas, o A.Smithas iškovojo daugiau nei 100 pergalių ir atkovojo net 1000 kamuolių. Vaikinas taip pat baigė finansų studijas ir susituokė su savo mergina Samantha.

2013 metais A.Smithas dalyvavo kelių NBA komandų peržiūrose ir atstovavo „Thunder“ vasaros komandai. 

2013 metų rugsėjo pirmąją Klaipėdos „Neptūnas“ paskelbė, kad sudarė sutartį su A.Smithu. Vaikinas atvyko į Klaipėdą, tačiau jau 2014 metų sausį krepšininkui buvo diagnozuota Ne Hodžkino limfoma. 

Krepšininkas praėjo chemoterapijos kursą ir buvo diagnozuotas pagerėjimas, tačiau 2014 metų liepos pabaigoje, trečią dieną naujame darbe finansų įmonėje, krepšininkas susmuko. Jam 22 minutes buvo sustojusi širdis, tačiau A.Smithas išgyveno, kai jam buvo sukelta koma. Krepšininkas pabudo po keturių dienų.

Antradienį A.Smithas mirė. Prieš savaitę „Celtics“ treneris B.Stevensas praleido pirmąsias rungtynes jam treniruojant Bostono ekipą ir nuvyko į Indianą aplankyti buvusio auklėtinio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius