-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 01 09

Misiją neįmanomą iškėlęs LaVaras Ballas: „Mano sūnūs liks Prienuose iki sezono pabaigos!“

LaVaras Ballas kvatojo matydamas, kaip priešais jo akis 10 tūkstančių gyventojų miestelyje jo sūnus LaMelo lyg burtų lazdele mosuoja magiškais perdavimais „Vytauto“ žaidėjams. Tik jis nervingai kramsnodavo gumą, kai 16-metis svaidydavo nelogiškus tritaškius į lentos apačią ar kraštą. Bet pasibaigus pirmosioms LiAngelo ir LaMelo rungtynėms Prienuose, 50-metis tėvas lyg degtukas spirgėjo šalia šoninės linijos. „Manau, jie pasirodė puikiai“ – džiūgavo LaVaras.
Lavaras Ballas
Lavaras Ballas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Vytautas“ 90:80 pranoko Kauno „Žalgirio“ dublerius, o LaMelo Ballas buvo arti dvigubo dublio – surinko 10 taškų ir atliko 9 rezultatyvius perdavimus. Tiesa, jis padarė 6 klaidas, kurios iliustravo chaotišką jaunuolio žaidimą.

LiAngelo Ballas per 28 minutes surinko 19 taškų ir buvo antras pagal rezultatyvumą nugalėtojų gretose, tačiau pataikė tik 8 metimus iš 19.

Šio pasirodymo susirinko pažiūrėti pilnutėlė Prienų krepšinio arena – 1500 žiūrovų. Tarp svečių buvo LKL prezidentas Remigijus Milašius, Kauno „Žalgirio“ vadovas Robertas Javtokas, LKF generalinis sekretorius Mindaugas Špokas ir kiti.

„Žaidėme kaip namie! Visi atėjo pasižiūrėti šventės, tik joje kažkas turi pralaimėti. Ir mes tikrai nebūsime pralaimėtojai!“ – šūkavo LaVaras, emocingai stebėjęs mačą.

VIDEO: LaVaras Ballas apie savo vaikus ir jų rungtynes Prienuose

Jis nesureikšmino fakto, kad LaMelo sužaidė pakankamai nerezultatyviai – iš 10 metimų pataikė 4 ir pro šalį sviedė visus penkis tritaškius.

„Melo yra nugalėtojas. Jis čia tam, kad laimėtų, darytų pramogą! Viskas čia yra nuostabu. Čia mes to ir atvažiavome“, – tikino LaVaras Ballas.

Jis tik dar kartą pridūrė, kad LaMelo ir LiAngelo liks Prienuose iki sezono pabaigos, nors daugelis prognozuoja, kad Ballų šeimynėlė į Lietuvą užsuko tik mėnesiui.

„Jie čia bus visą sezoną! Tam mes ir atvykome. Mes neatvažiavome čia pažaisti po 5 minutes keletą savaičių. Mes tam, kad laimėtume čempionatą!“ – savo žodžiais neabejojo L.Ballas.

VIDEO: LaMelo Ballas: „Lietuvos sirgaliai triukšmingesni“

Ko gero, tėtušis neįdėmiai pasižiūrėjo į turnyro lentelę. LKL pirmenybėse „Vytautas“ su 4 pergalėmis ir 14 pralaimėjimų rikiuojasi 9-10 vietoje. Teoriškai, prieniškiai gali net iškristi iš LKL.

Tam, kad situacija pasikeistų, LaMelo turės perprasti griežtesnį Europos krepšinį. Jis vangiai grįžta į gynybą ir piktnaudžiauja nelogiškais tritaškiais.

„Man patiko jo metimai! Jis tą daro visą gyvenimą. Tokių dalykų neišmokysi. Tai jo galvoje. Jūs pamatysite to, ko dar nesate matę, – mirktelėjo akimi LaVaras. – O kas gynyboje? Jie buvo puikūs!

Jie apsipras komandoje, komandos draugai apsipras su jais pačiais. Viskas bus šaunu.“

Rungtynių metu „Žalgirio“ vadovas Robertas Javtokas kalbėjosi su Ballų agentu Harrisonu Gainesu. Realu, kad LaMelo atstovaus „Žalgirio“ dublerių komandai Eurolygos jaunimo atrankos turnyre, kuris vyks sausio 19-21 dienomis.

Tačiau LaVarui „Žalgirio“ arenos ir daugiau NBA skautų nereikia. Būtent nuo jo žodžio priklausys, ar „Vytautas“ išleis LaMelo į Eurolygos turnyrą: „LaMelo nereikia NBA skautų. Jie patys gali atvažiuoti ir pasižiūrėti į jį čia. Jis nežaidžia dėl skautų!“

VIDEO: LiAngelo Ballas: „Lietuvoje šauniau nei tikėjausi“
VIDEO: Emocingas LaVaro Ballo ir Virginijaus Šeškaus pokalbis anglų kalba

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius