Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 30

Mokytojas talkins mokiniui: „Nets“ trenerių štabe – Mike'as D'Antoni

Steve'ą Nashą vyriausiuoju treneriu paskyręs „Brooklyn Nets“ klubas vieną po kito medžioja pirmojo šio amžiaus dešimtmečio „Phoenix Suns“ komandos narius. Po Amar'e Stoudemire'o, į Brukliną keliasi ir buvęs ilgametis „saulių“ strategas Mike'as D'Antoni.
Steve'as Nashas ir Mike'as D'Antoni
Steve'as Nashas ir Mike'as D'Antoni / „Scanpix“ nuotr.

ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowskis skelbia, kad „Houston Rockets“ palikęs M.D'Antoni sutiko tapti buvusio savo auklėtinio S.Nasho asistentu.

Kanadietį įžaidėją italų kilmės specialistas treniravo net šešis sezonus – keturis Fynikse (2004-2008 m.) ir du „Los Angeles Lakers“ komandoje (2012-2014 m.).

M.D'Antoni vyriausiuoju treneriu NBA lygoje dirbo net 16 sezonų. Be „Suns“ ir „Lakers“, šis strategas dar treniravo „Denver Nuggets“ (1998-1999 m.), „New York Knicks“ (2008-2012 m.) bei „Rockets“ (2016-2020 m.).

Be M.D'Antoni ir jau anksčiau S.Nasho asistentu tapusio A.Stoudemire'o, kuris Fynikse išvien su naujuoju „Nets“ vyr. treneriu žaidė šešis sezonus, su Bruklino klubu susitarė ir gerai vertinamas Ime'as Udoka.

Septynis sezonus Greggo Popovichiaus asistentu San Antonijuje dirbęs, o praėjusį sezoną „Philadelphia 76ers“ strategui Brettui Brownui talkinęs nigerietis jau ne sykį buvo įvardijamas tarp kandidatų tapti vyriausiuoju treneriu, bet kol kas tokios atsakomybės negavo.

Su po traumų grįšiančiais Kevinu Durantu ir Kyrie Irvingu „Nets“ yra vertinami kaip vieni pagrindinių pretendentų į kito sezono NBA čempionų titulą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius