Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 23

NBA atskleidė potencialius sezono pratęsimo scenarijus

Visų 30 NBA komandų generaliniai vadybininkai iš lygos sulaukė specialios apklausos su klausimais dėl įvairiausių potencialių sezono pratęsimų scenarijų, praneša „The Athletic“ žurnalistas Shamsas Charania.
LeBronas Jamesas
LeBronas Jamesas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 NBA

NBA apžvalgininkas pažymėjo, kad nors lemiamą žodį dėl tolimesnės 2019-2020 metų sezono eigos vis tiek tars komisaras Adamas Silveris ir lygos valdyba, ši apklausa klubų generaliniams vadybininkams įpučia pozityvo – jų balsas taip pat gali turėti reikšmę sprendimų priėmime.

Apklausoje klubų vadovų buvo teiraujamasi ne tik kaip ekipos pageidautų pabaigti sezoną, bet ir kada jis turėtų baigtis, koks būtų atkrintamųjų formatas, kiek rungtynių komandoms reikėtų sužaisti dar iki atkrintamųjų bei daugelis kitų.

„Bleacher Report“ pasidalijo klausimais, į kuriuos atsakinėti turėjo generaliniai vadybininkai:

Turnyro formatas: standartinės 16 komandų (8 rytų, 8 vakarų) atkrintamosios varžybos, paremtos dabartiniu išsidėstymu turnyrinėje lentelėje, arba kitokio tipo atkrintamosios, kuriose būtų padidintas dalyvaujančių komandų skaičius (galimai iki 18, 20, 22 ar 24)

Ekipos, patenkančios į atkrintamąsias (jei pasirenkamos standartinės 16 komandų atkrintamosios): tradicinis formatas, kuomet patenka po 8 stipriausias Rytų ir Vakarų ekipas, arba 16 geriausią pergalių ir pralaimėjimų balansą turinčių komandų išrikiavimas eilės tvarka.

Vėliausia data, kuomet baigtųsi sezonas: apklausoje buvo keturios datos, tačiau atskleistos tik dvi. Anksčiausiai – rugsėjo 7 dieną, vėliausiai – lapkričio 1.

Kiek draugiškų rungtynių turėtų būti sužaista, jei balsuojama už kitokio tipo atkrintamąsias: 2, 3, 4 ar 5?

Kiek susitikimų reguliariajame sezone turėtų būti sužaista, jei liekama prie jo pratęsimo? 70, 72 ar 76?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius