Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 06

NBA blyksnis: skirtumas tarp M.Jordano ir L.Jameso bei kivirčas „Warriors“ gretose

Šiandien NBA blyksnyje: buvusio „Bulls“ komandos generalinio vadybininko pasisakymai apie LeBroną Jamesą ir Michaelą Jordaną, karšta diskusija tarp Kevino Duranto ir Draymondo Greeno, Johno Wallo mintys apie artėjančią dvikovą su „Cavaliers“ bei Dwyane'o Wade'o įžvalgos dėl laimingų skaičių sporto pasaulyje.
Michaelas Jordanas
Michaelas Jordanas / „Scanpix“/AP nuotr.

Michaelas Jordanas niekada neprašė žaidėjų į savo komandą

„Scanpix“ nuotr./B.J.Armstrongas ir Michaelas Jordanas
„Scanpix“ nuotr./B.J.Armstrongas ir Michaelas Jordanas

Praėjusią savaitę viena populiariausių temų krepšinio pasaulyje buvo Charleso Barkley bei LeBrono Jameso kivirčas apie pastarojo pasisakymus dėl reikalingo komandos pastiprinimo.

Atrodė, kad ši istorija jau baigėsi, tačiau šiek tiek žibalo į ugnį įpylė buvęs „Bulls“ generalinis vadybininkas Jerry Krause. Jis „Yahoo Sports“ atskleidė, jog legendinis Čikagos klubo krepšininkas M.Jordanas niekada neprašė jokių žaidėjų į savo komandą.

„Niekada nebuvo taip, kad jis ateitų ir prašytų konkrečių krepšininkų, – atskleidė J.Krause. – Jis niekuomet neprašė pasirinkti kokio nors žaidėjo naujokų biržoje. Nė karto nebuvo nieko panašaus. Jis jautėsi toks geras, kad gali laimėti ir be papildymo. Michaelas suprato savo pareigas klube.“

Kevinas Durantas ir Draymondas Greenas ir vėl įsivėlė į karštą diskusiją

AFP/„Scanpix“ nuotr./Kevinas Durantas ir Draymondas Greenas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Kevinas Durantas ir Draymondas Greenas

Prieš kelias naktis NBA lyderė „Warriors“ patyrė netikėtą nesėkmę prieš „Kings“, o vėliau pasirodė vaizdo įrašas, kuriame galima matyti įtemptą ginčą tarp D.Greeno ir K.Duranto.

Krepšininkai vienas su kitu pykstasi jau ne pirmą kartą, o dažniausiai D.Greenas nėra patenkintas K.Duranto priimamais sprendimais aikštėje. Pastarasis dažnai pradeda žaisti individualų krepšinį, o „Warriors“ gretose tai nėra įprasta.

Johnas Wallas pirmadienio dvikovą su „Cavs“ vadina svarbiausia karjeroje

AFP/„Scanpix“ nuotr./Johnas Wallas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Johnas Wallas

J.Wallo „Wizards“ pastarąjį mėnesį demonstruoja fantastišką krepšinį, o tai jiems leido pakilti iki trečiosios vietos Rytų konferencijoje ir į ketvirtąją nustumti lietuviškąją „Raptors“.

Pagrindinis Vašingtono klubo įžaidėjas supranta, kad norint išsaugoti vietą pirmajame trejetuke reikia būti puikios sportinės formos. O kaip geriau patikrinti savo pajėgumą, jeigu ne prieš NBA čempionus?

J.Wallas ir „Wizards“ šiąnakt susitiks su „Cavaliers“, o krepšininko teigimu, tai bus svarbiausios reguliariojo sezono rungtynės jo karjeroje. Tai gali būti mačas, kuris jiems padės gauti pasitikėjimo savimi prieš svarbiausią sezono atkarpą.

Magiški skaičiai: 3 ir 1

„Scanpix“ nuotr./Dwyane'as Wade'as
„Scanpix“ nuotr./Dwyane'as Wade'as

Pastaruosius metus sporto pasaulio didžiausias pergales persekioja skaičiai 3 ir 1. NBA finale „Warriors“ turėjo persvarą 3:1 ir pralaimėjo, o MLB beisbolo lygos finale tokį patį deficitą prieš „Indians“ panaikino „Cubs“.

Praėjusią naktį įvykusiame „Super Bowl“ amerikietiško futbolo finale „Patriots“ laimėjo prieš „Falcons“ rezultatu 34:28. Rezultatas labai daug nesako, tačiau įdomu tai, jog finale nugalėję „Patriots“ futbolininkai mačą baigė pelnydami 31 tašką be atsako.

Tai pastebėjęs D.Wade'as teigė, jog jeigu loterijai jums reikia vos dviejų skaičių, tai būtinai rinkitės 1 ir 3.

Geriausi individualūs pasirodymai

Russellas Westbrookas 42 (8 rez. perd.),
Damianas Lillardas 29 (7 atk. kam.),
Isaiah Thomasas 28 (8 rez. perd.),
Victoras Oladipo 24 (13 atk. kam.).

VIDEO: NBA Top 5: vasario 5

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius