Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 06 22

NBA: „Celtics“ klube – 231 cm ūgio milžinas, „Bucks“ stažuosis dar vienas Antetokounmpo

NBA klubai ir toliau tęsia vasaros darbus, komplektuodami sudėtis ne tik kitam sezonui, bet ir artėjančiai vasaros lygai.
Tacko Fallas
Tacko Fallas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Boston Celtics“ klubas, pralaimėjęs Rytų konferencijos pusfinalyje, nusprendė suteikti šansą NBA naujokų biržoje nepašauktam išskirtinių fizinių duomenų vidurio puolėjui – 231 cm ūgio Tacko Fallui.

Su centru buvo pasirašyta vienerių metų minimalios vertės sutartis, praneša ESPN žurnalistas Jonathanas Givony.

Aukščiausiu NBA krepšininku pretenduojantis tapti aukštaūgis pirmą kartą ryškiau pastebėtas buvo NCAA varžybose, kuomet varžėsi prieš būsimąjį pirmą naujokų biržos šaukimą Zioną Williamsoną. Tuomet T.Fallo atstovaujamas Floridos universitetas pralaimėjo vienu tašku. 23-ejų vidurio puolėjas tąkart surinko 15 taškų ir atkovojo 6 kamuolius.

Praėjusį sezoną aukštaūgis vidutiniškai pelnydavo po 11,1 taško, atkovodavo po 7,6 kamuolio, nupūsdavo net po 2,6 kamuolio, o iš žaidimo atakuodavo 74,8 procento taiklumu.

BNS foto/Thanasis Antetokounmpo
BNS foto/Thanasis Antetokounmpo

Sky Sports atstovas Markas Deeksas taip pat praneša, jog „Milwaukee Bucks“ gretose išvysime dar vieną Antetokounmpo – Thanasį, kuris buvo pakviestas žaisti NBA vasaros lygoje.

Thanasį dar 2014 metais pašaukė „New York Knicks“ klubas, tačiau krepšininkas taip ir neturėjo progos įsitvirtinti stipriausioje pasaulio lygoje.

„Knicks“ garbę vasaros lygoje puolėjas gynė 2014 ir 2015 metais, o taip pat atstovavo ir dukterinei klubo komandai G lygoje.

Pastaruosius dvejus metus Atėnų „Panathinaikos“ klube praleidusio Thanasio jaunesnysis brolis Giannis yra viena ryškiausių NBA lygos žvaigždžių.

Dar vienas Antetokounmpo šeimos narys – 21-erių Kostas, šiuo metu priklauso „Dallas Mavericks“ komandai, tačiau praėjusį sezoną žaidė G lygoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius