-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 01 09

NBA čempionų treneris apie Prienuose šūkaujantį LaVarą Ballą: „Tai – krepšinio Kardashian“

Krepšinio Kardashianų palyginimas Ballų šeimynėlei labai artimas ir NBA čempionų treneriui. Steve'as Kerras viešai pasisakė apie LaVaro Ballo fenomeną, pavadindamas tai nesąmone. „Tai NBA Kardashianai“, – neslėpė „Golden State Warriors“ specialistas.
LaVaras Ballas ir Steve'as Kerras
LaVaras Ballas ir Steve'as Kerras / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 NBA LaVaras Ballas

S.Kerras pabandė filosofiškai pažvelgti į Ballų šeimos istoriją. Svarbiausia figūra joje – tėvas LaVaras, sukaustęs tokį pasaulio dėmesį savo skambiais pareiškimais.

„Warriors“ strategas mano, kad amerikietis tiesiog apsuko visus aplink pirštą.

Manau, dabar LaVaras kažkur Lietuvoje juokiasi. Žmonės valgo iš jo rankų be jokios priežasties.

„Mes tolstame nuo krepšinio pateikimo. Mes einame link sensacingų naujienų, – žiniasklaidos požiūrį vertino S.Kerras. – Tai net nėra naujienos. Tai visiška nesąmonė. Bet jei tą nesąmonę įpakuoji su blizgučiais ir kaspinais, žmonėms jau bus įdomu.“

Jo teigimu, tai ne žurnalistų kaltė, kad antraštėse mirga tiek daug LaVaro Ballo, o būtent dėl reitingų.

„Aš klausiau žurnalistų, kodėl jūs tiek daug turite rašyti apie tą vyruką. Ir jie man pasakė, kad visai to nenori, tačiau jiems liepia vadovai – dėl reitingų ir skaitytojų, – sakė S.Kerras. – Manau, dabar LaVaras kažkur Lietuvoje juokiasi. Žmonės valgo iš jo rankų be jokios priežasties. Jis tampa NBA Kardashianu. Tokie fenomenai jau matyti politikoje, o dabar tokį turime ir sporte.“

„Dallas Mavericks“ specialistas Rickas Carlisle'as užsipuolė ESPN, kad ši nusekė paskui Ballų šeimą net į Lietuvą. Esą ESPN ir kitos žiniasklaidos priemonės LaVarui suteikia per daug eterio.

Būtent Prienuose LaVaras davė skandalingą interviu ESPN žurnalistui Jeffui Goodmanui, kuriame apipylė purvais „Los Angeles Lakers“ trenerį Luke'ą Waltoną, treniruojantį jo sūnų Lonzo.

„Luke'as nekontroliuoja komandos. Žaidėjai nenori jam žaisti. Net jeigu komandoje būtų LeBronas ar Paulas George'as, jis nemokėtų jų treniruoti. Ką jis jiems pasakytų? Jis per jaunas“, – pareiškė L.Ballas.

Nemanau, kad tai yra ESPN problema. Ne. Tai socialinė problema. Ir ji tęsėsi daugybę metų, tik dabar pradėjo veržtis ir į sportą.

R.Carlisle'as pavadino LaVarą neišprususiu rėksniu ir užtarė L.Waltoną, kad šis yra puikus jaunas treneris, savo vertę įrodęs 24 pergalėmis iš eilės praėjusį sezoną, kai „Golden State Warriors“ pavadavo negalavusį Steve'ą Kerrą.

L.Waltonas sulaukė tokio didžiulio trenerių palaikymo, kad kai kurie net kreipsis į savo klubų komunikacijos vadovus ir neduos priėjimo prie komandos žurnalistams, kurie yra kalbinę LaVarą Ballą.

„Nežinau kam, bet žmonėms rūpi, – santūriai situaciją vertino Steve'as Kerras. – Nes kitaip ESPN nesiųstų žmonių į Lietuvą, kai dar neseniai atleido žurnalistus, kurie rašė reikšmingus straipsnius.

Nemanau, kad tai yra ESPN problema. Ne. Tai socialinė problema. Ir ji tęsėsi daugybę metų, tik dabar pradėjo veržtis ir į sportą.“

LaVaras Ballas išgarsėjo tada, kai NBA klubai pradėjo rodyti rimtą dėmesį Lonzo Ballui. Vėliau gynėją pašaukė antruoju šaukimu NBA naujokų biržoje.

Pasinaudojęs sūnaus žinomumu, 50-metis amerikietis įlindo į televizijas ir portalus savo skambiais pareiškimais.

Pasigavęs populiarumo bangą, jis pasauliui pranešė apie visą savo šeimyną – taip pat sūnus LiAngelo bei LaMelo, įkūrė „Big Baller Brand“ ir užsuko verslo mašiną.

Dėl Ballų šeimos pakvaišo ne tik amerikiečiai. Lietuviai taip pat su didžiuliu susidomėjimu seka krepšinio Kardashianų kelionę Prienuose.

VIDEO: Į Vilnių atvykęs LaVaras Ballas: „Lietuva pasirinko mus“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius