Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 05

NBA dėjimų karalius nusitraukė kryžminius kelio raiščius, sezonas baigtas

2015 ir 2016 metų NBA dėjimų karalius ir vienas „Minnesota Timberwolves“ lyderių Zachas LaVine'as patyrė sunkią traumą. Po kryžminių kelio raiščių plyšimo gynėjo NBA sezonas baigtas.
Zachas LaVine'as
Zachas LaVine'as / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

21-erių talentas traumą patyrė šeštadienio rungtynėse su „Detroit Pistons“, kurias jo ekipa pralaimėjo 108:116. Trečiajame ketvirtyje po susidūrimo su varžovu už kelio griebęsis gynėjas netrukus žaidė toliau ir traumuotas rungtyniavo dar kelias minutes.

„Timberwolves“ klubas po mačo pranešė, kad Z.LaVine'ui sezonas baigtas, jam artimiausiu metu bus atliekama kelio operacija.

Šį sezoną dukart NBA dėjimų karalius, nusprendęs nekovoti dėl trečiojo titulo, rinko po 18,9 taško, 3,4 atkovoto kamuolio ir 3 rezultatyvius perdavimus per susitikimą.

Itin daug prakaito treniruotėse išliejantis gynėjas pastaruoju metu daug patobulėjo, įrodydamas, kad gali ne tik dėti į krepšį. Tritaškius jis meta 38,7 proc. taiklumu, daug dirba ties savo gynyba bei lieknu kūnu, kad šis taptų stipresnis.

Peržiūrėti turinį naujame langeŽaidėjo trauma

„Timberwolves“ ekipos gerbėjais tikisi, kad Z.LaVine'as, Andrew Wigginsas ir Karlas-Anthony Townsas prikels komandą iš NBA dugno ir padarys viena stipriausių lygoje.

Linkėjimus per „Twitter“ tinklą traumą patyrusiam Z.LaVine'ui siuntė ir LeBronas Jamesas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius