-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 15

NBA emocijos: 50 tūkst. bauda dėl mestos dantų plokštelės, 30 tūkst. – dėl šnekų

NBA paskelbė apie baudas „Charlotte Hornets“ puolėjui Milesui Bridgesui ir „Minnesota Timberwolves“ gynėjui Patrickui Beverley.
Milesas Bridgeas ir Patrickas Beverley netramdė emocijų NBA rungtynėse.
Milesas Bridgeas ir Patrickas Beverley netramdė emocijų NBA rungtynėse. / „Scanpix“ nuotr.

Milesas Bridgesas turės sumokėti 50 tūkst. dolerių dėl to, kad sviedė savo dantis apsaugančią plokštelę į sirgalius, kuomet buvo išvarytas per NBA įkrentamąsias varžybas, kurias išvykoje pralaimėjo „Atlanta Hawks“ komandai.

Ketvirtajame kėlinyje jis stipriai reiškė pastabas teisėjams ir greitai gavo dvi technines pražangas.

„Scanpix“ nuotr./Milesas Bridgeas netramdė emocijų NBA rungtynėse.
„Scanpix“ nuotr./Milesas Bridgeas netramdė emocijų NBA rungtynėse.

Traukdamas link „Hornets“ rūbinės M.Bridgesas sulaukė „Hawks“ sirgalių šūksnių, o tada krepšininkas atsisuko ir metė savo dantų apsaugą. Jis pataikė į netoli sėdėjusią 16 metų aistruolę.

M.Bridgesas atsiprašė dėl incidento. „Praradau ramybę ir pratrūkau, – sakė Šarlotės krepšininkas. – Įprastai taip nesielgiu.

Nusipelniau baudos. Niekada neplanavau taip pasielgti, nes sirgaliai juk ateina pažiūrėti, kaip mes žaidžiame. Dabar sukūriau pavojų jų saugumui, prisiimu visą atsakomybę.“

M.Bridgesas sakė, kad per instagramą bandė atsiprašyti jaunosios žiūrovės, bet neišgirdo atsakymo. „Hornets“ klubas dar bando susisiekti su mergina.

Kitose NBA įkrentamosiose rungtynėse Patrickas Beverley nubaustas 30 tūkst. dolerių už bjaurias kalbas „Los Angeles Clippers“ adresu.

Gynėjas buvo labai emocingas, kai jo atstovaujama „Minnesota Timberwolves“ išplėšė pergalę 109:104 prieš „Clippers“, kurioje P.Beverley yra rungtyniavęs anksčiau ketverius metus.

„Pasiųskime jų užpakalius namo“, – taip rungtynių pabaigoje savo komandos draugams sakė P.Beverley. – Ilgas skrydis iki Los Andželo. Pasiųskime jų užpakalius namo.“

33 metų gynėjas, pelnęs 7 taškus, atkovojęs 11 kamuolių ir atlikęs 3 rezultatyvius perdavimus, labai sunkiai valdė emocijas po finalinės sirenos.

Jis ypač džiaugėsi pergale: „Tai lyg vyšnia ant torto.“

Pernai iš Los Andželo išmainytas krepšininkas parašė keiksmažodžiais pariebintų užgauliojimų „Clippers“ komandai ir instagramo įraše, kurį vėliau ištrynė.

„Scanpix“ nuotr./Patrickas Beverley
„Scanpix“ nuotr./Patrickas Beverley

Iš viso P.Beverley šią savaitę nubaustas 55 tūkst. dolerių bauda, nes prieš tai 25 tūkst. baudą gavo dėl teisėjo užsipuolimo po to, kai gavo techninę pražangą sekmadienį per „Timberwolves“ pralaimėtas rungtynes „Chicago Bulls“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius