-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 02

NBA gegutė: „Cavaliers“ nori gauti C.Anthony, bet nesutinka skirtis su K.Love'u

Iki NBA mainų lango pabaigos liko jau mažiau nei mėnuo, todėl pokalbiai tarp komandos vadovų stipriausios pasaulio krepšinio lygos užkulisiuose intensyvėja. 24sek kasdien pateiks įdomiausias kalbas, kurios yra „kukuojamos“ apie galimas naujas krepšininkų karjeros stoteles bei permainas komandose.
Kevinas Love ir LeBronas Jamesas
Kevinas Love ir LeBronas Jamesas / „Scanpix“ nuotr.

Carmelo Anthony

Dar viena diena ir dar vienas pranešimas apie „Knicks“ žvaigždę C.Anthony. Šį kartą teigiama, kad „Cavaliers“ vis dėlto domisi Niujorko ekipos krepšininku, tačiau nesutinka skirtis su savo puolėju Kevinu Love'u.

Taip pat nemažai pranešimų sklando apie tai, jog „Knicks“ kalbasi su labai daug komandų, todėl šie mainai gali tapti grandioziniais ir įtraukti nemažai ekipų.

Kalbant apie „Knicks“ pusę, tai nėra abejonių, kad C.Anthony neprieštarautų prisijungti prie savo bičiulio LeBrono Jameso Klivlande, o Philas Jacksonas mainais gautų krepšininką, kuris dar šiemet pateko į „Visų žvaigždžių“ rungtynes.

DeMarcusas Cousinsas

Šio krepšininko pavardę taip pat neretai išgirstame įvairiuose mainų ganduose, tačiau mažai tikėtina, kad jis paliks Sakramentą. „Kings“ vadovai planuoja su juo vasarą pasirašyti ilgalaikę sutartį, kurios vertė sieks 200 mln. JAV dolerių.

Pats žaidėjas teigė, kad greičiausiai ant tokios sutarties parašą padėtų, tačiau gandų apie mainus jis, ko gero, neišvengtų visą savo likusią karjerą Sakramente.

Sugrįžimai

Vienas po kito krepšininkai leidžia žinoti, kad norėtų sugrįžti į stipriausią pasaulio krepšinio lygą. Žinoma, kaip tylėsi, kai tokios komandos kaip „Cavaliers“ rengia specialias treniruotes laisviesiems agentams.

Apie norą ir vėl rungtyniauti NBA jau yra paskelbę Nate'as Robinsonas, Baronas Davisas ir Larry Sandersas, o prie jų prisijungė ir Charlie Villanueva.

Tiesa, vieninteliu rimtu kandidatu sugrįžti į stipriausią pasaulio krepšinio lygą galima vadinti L.Sandersą, kuris karjerą baigė vos prieš dvejus metus, o jam dar tik 28-eri.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius