Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 21

NBA gegutė: didėjanti R.Rubio mainų galimybė bei „Celtics“ bandymas prisivilioti B.Griffiną

NBA mainų langas užsidaro jau šį ketvirtadienį, todėl pokalbiai tarp komandos vadovų stipriausios pasaulio krepšinio lygos užkulisiuose intensyvėja. 24sek kasdien pateiks įdomiausias kalbas, kurios yra „kukuojamos“ apie galimas naujas krepšininkų karjeros stoteles bei permainas komandose.
Blake'as Griffinas
Blake'as Griffinas / „Scanpix“ nuotr.

Ricky Rubio

Viena didžiausių tikimybių, kad žaidėjas, kuris pakeis komandą iki ketvirtadienio, yra „Timberwolves“ įžaidėjas Ricky Rubio. ESPN praneša, jog ispanu labai domisi Mindaugo Kuzminsko „Knicks“, kurie mainais į krepšininką siūlo savo atakų organizatorių Derricką Rose'ą.

Susidomėjusių R.Rubio yra nemažai, bet D.Rose'o persikėlimas į Minesotą turi šiek tiek pagrindo. Ten dirba buvęs krepšininko treneris Tomas Thibodeau, o situacijai susiklosčius prastai galima būtų įžaidėją vasarą tiesiog paleisti į laisvųjų agentų rinką.

R.Rubio norėtų ir „Pistons“, tačiau T.Thibodeau nėra susidomėjęs Detroito įžaidėju Reggie Jacksonu. Dėl šios priežasties į mainus gali būti įtraukta ir trečia komanda.

Blake'as Griffinas

„Celtics“ kalbėjosi su „Clippers“ dėl galimybės mainų būdu į savo komandą gauti vieną didžiausių NBA žvaigždžių B.Griffiną. Sandėris greičiausiai neįvyks, tačiau Bostono klubo vadovai nusprendė pabandyti, nes krepšininko sutartis baigiasi jau po šio sezono.

Jimmy Butleris

ESPN teigimu, „Bulls“ vadovai aktyviai derasi dėl galimų mainų, tačiau nesutiks jokiai komandai išmainyti savo lyderio Jimmy Butlerio. Nauja ekipa ieškoma sunkiesiems krašto puolėjams Nikola Mirotičiui bei Taj Gibsonui.

Lou Williamsas

Pastarąsias kelias savaites sklando gandai, kad „Lakers“ bando išmainyti savo gynėją L.Williamsą. ESPN praneša, kad susidomėjimą juo išreiškė „Jazz“ komandos vadovai. Galimas permainas gali apsunkti tai, kad Mitchas Kupcahas už savo krepšininką nori pirmojo rato šaukimo.

„Cavaliers“

NBA čempionai savo algų kepurėje turėjo apie 4,4 mln. JAV dolerių mainų išlygą, kuria galėjo pasinaudoti iki praėjusios nakties vidurnakčio. Teigiama, kad generalinis vadybininkas Davidas Griffinas stengėsi surasti krepšininką už tokią sumą, tačiau pritrūko laiko.

„Cavaliers“ taip pat neteko ir 947 tūkst. mainų išlygos po Jaredo Cunninhamo mainų. Tiesa, NBA čempionai ir toliau aktyviai ieško būdų sustiprinti sudėtį.

„Mavericks“

Markas Cubanas pats ESPN pranešė, kad „Mavericks“ sutiktų mainų būdu į savo komandą priimti krepšininką su milžiniška sutartimi, jeigu už tai Dalaso klubas gautų ir šių metų naujokų biržos rato šaukimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius