Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 02 15

NBA gegutė: į dėmesio centrą sugrįžęs C.Anthony ir žvaigždės ieškantys „Suns“

Iki NBA mainų lango pabaigos liko jau mažiau nei dvi savaitės, todėl pokalbiai tarp komandos vadovų stipriausios pasaulio krepšinio lygos užkulisiuose intensyvėja. 24sek kasdien pateiks įdomiausias kalbas, kurios yra „kukuojamos“ apie galimas naujas krepšininkų karjeros stoteles bei permainas komandose.
LeBronas Jamesas ir Carmelo Anthony prie mačą apsikabino
LeBronas Jamesas ir Carmelo Anthony prie mačą apsikabino / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.

Carmelo Anthony

Kevinas Love'as gavo traumą, todėl spėkite, apie kokį žaidėją ir vėl pradeda šnabždėtis daugelis NBA žurnalistų. Vis dar išlieka labai maža tikimybė, jog C.Anthony prisijungs prie savo bičiulio LeBrono Jameso Klivlande, tačiau gali būti, kad sandėris bus atliktas pačią paskutinę dieną.

„Cavaliers“ gali laukti iki pat paskutinės minutės ir vėliau pateikti savo kuklų pasiūlymą už Melo, o tuomet „Knicks“ neturės kur dėtis. Philas Jacksonas nori atsikratyti savo žvaigžde, o tai jį gali paskatinti pasirinkti ne itin patrauklų pasiūlymą iš kitų komandų.

K.Love'as dėl atliktos operacijos nerungtyniaus apie 6 savaites.

Danilo Gallinari

„Nuggets“ krepšininko tėvas bei agentas Vittorio Gallinari atskleidė, jog jo sūnumi domisi „Rockets“: „Danilo visuomet mėgo Denverį ir norėtų čia likti. Tačiau krepšininkai nesprendžia savo likimo, o jį smagu būtų pamatyti Los Andžele arba Bostone. Tiesa, Orlandas, ko gero, nebūtų pati tinkamiausia vieta mano sūnui.“

D.Gallinariu domėjosi ir „Raptors“, tačiau į Torontą jau atkeliavo Serge'as Ibaka.

Lou Williamsas

„Lakers“ generalinis vadybininkas Mitchas Kupchakas ieško naujos komandos savo vienam geriausių žaidėjų L.Williamsui. Tikimybė, jog gynėjas paliks komandą, vis didėja, o tai reiškia, kad vis daugiau minučių gaus jaunieji ekipos žaidėjai.

Jahlilas Okaforas

„76ers“ aukštaūgis šią savaitę nevyko į savo komandos išvykos rungtynes Šarlotėje, nes buvo manoma, kad jis buvo išmainytas. Nepavykus susitarti, J.Okaforas prisijungs prie komandos, kuriai padės mače su „Celtics“.

Krepšininkas labiausiai buvo siejamas su „Bulls“ bei „Pelicans“ komandomis.

„Suns“

Vienas neatskleistų generalinių vadybininkų nustebo, jog niekas nekalba apie „Suns“. Pranešama, kad Finikso klubas nedvejotų ir atsisakytų savo jaunų krepšininkų bei turimų šaukimų už žvaigždę NBA.

Aukščiausio kalibro krepšininkai, apie kuriuos yra kalbama pastarąsias kelias savaites, yra Jimmy Butleris, Paulas George'as bei DeMarcusas Cousinsas. Tačiau tikimybė, kad jie pakeis komandą, yra labai maža.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius