Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 16

NBA gegutė: „Pistons“ vadovų paieškos ir „76ers“ gudrybės

Iki NBA mainų lango pabaigos liko jau tik savaitė, todėl pokalbiai tarp komandos vadovų stipriausios pasaulio krepšinio lygos užkulisiuose intensyvėja. 24sek kasdien pateiks įdomiausias kalbas, kurios yra „kukuojamos“ apie galimas naujas krepšininkų karjeros stoteles bei permainas komandose.
Reggie Jacksonas ir Andre Drummondas
Reggie Jacksonas ir Andre Drummondas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Pistons“

ESPN praneša, kad Stanas Van Gundy domėjosi galimybe išmainyti savo geriausius krepšininkus Reggie Jacksoną bei Andre Drummondą. „Pistons“ šiemet niekaip neranda savojo žaidimo, o klubo vyriausiasis treneris bei generalinis vadybininkas jau ne sykį kartojo, kad už reikiamą kainą išmainytų bet ką.

Galimybe pasipildyti R.Jacksonu domėjosi Donato Motiejūno „Pelicans“.

Jahlilas Okaforas

Pranešama, kad „76ers“ vadybininkai tiesiog bandė sugudrauti ir dėl to liepė J.Okaforui nekeliauti su komanda į išvykos rungtynes. Tai buvo ėjimas, kuris turėjo paskatinti įvairius pasiūlymus iš kitų klubų, tačiau to padaryti nepavyko. Krepšininkas netrukus sugrįš į pagrindinę sudėtį.

„Warriors“

Generalinis „Warriors“ vadybininkas Bobas Myersas patvirtino, kad NBA vicečempionai jokių mainų neplanuoja, tačiau tai nereiškia, kad pasiūlymų nebus klausoma:

„Mes nenorime sugadinti atmosferos komandoje, tačiau tikrai atsiliepsime į visus kitų generalinių vadybininkų skambučius.“

„Hawks“

Atlantos klubo vyriausiasis treneris Mike'as Budenholzeris jau ne sykį kartojo, jog Paulas Milsapas tikrai nebus išmainytas, tačiau pranešama, kad „Hawks“ aktyviai derasi dėl galimų sandėrių.

Jeigu Atlantos komandos vadovai sieks sustiprinti komandą, tai gali būti į kitą ekipą išsiųstas Timas Hardaway jaunesnysis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius