-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 10 13

NBA į golfą iškeitusiam JR Smithui nepasisekė: žaidžiantį sugėlė širšės

Karjerą baigęs dukart NBA čempionas JR Smithas pasirinko kitą kryptį ir tapo golfo žaidėju. Ilgamečiam krepšininkui kitame sporte kol kas sekasi ne per geriausiai, o antradienį vykusiame Šiaurės Karolinos turnyre jam nepasisekė dar ir kitu aspektu – amerikietį sugėlė širšės.
JR Smithas
JR Smithas / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 2 NBA Golfas

2019-2020 m. NBA finalas tarp „Los Angeles Lakers“ ir „Miami Heat“ buvo paskutinis JR Smitho karjeros akordas.

Su „Lakers“ laimėjęs seriją 4-2 ir antrą kartą tapęs čempionu (pirmąsyk – 2016 m.) snaiperis tyliai padėjo tašką karjeroje ir nėrė į kitą sportą.

Golfu dabar užsiimantis 36-erių sportininkas kol kas tik pradeda suprasti šio sporto specifiką ir antradienį „North Carolina A&T“ turnyre iš 83 kitų dalyvių aplenkė tik tris.

Vis dėlto ne tai buvo didžiausia „New Orleans Hornets“, „Denver Nuggets“, „New York Knicks“, „Cleveland Cavaliers“ ir „Los Angeles Lakers“ atstovavusio amerikiečio problema.

Debiutuodamas golfo turnyre JR Smithas po vieno iš smūgiu ieškojo kamuoliuko, kai vežimėliu, kuriame laikomos golfo lazdos, užvažiavo ant širšių avilio.

Situacija baigėsi skaudžiai – golfo žaidėju tapusį krepšininką sugėlė širšės, o išsigandęs JR Smithas lakstė iškėlęs rankas.

Galiausiai, krepšininkui prireikė pagalbos, o į žaidimą jis grįžo tik po 15 minučių pauzės.

„Krepšinio aikštelėje ar arenoje tavęs niekada nesugels. Tai vienas dalykų, apie kuriuos neturi galvoti žaisdamas krepšinį. Kai mane sugėlė, negalėjau patikėti“, – po turnyro kalbėjo JR Smithas.

Nepaisant skaudaus nutikimo, jis užbaigė turnyrą, o po jo tikino siekiąs patobulėti, nes jaučia didelį dėmesį iš kitų, įskaitant ir NBA žaidėjus. Dar vykstant turnyrui jam palaikymo žinutes rašė „Phoenix Suns“ žvaigždė Chrisas Paulas, žinučių jis sulaukia ir iš kitų NBA krepšininkų.

„Sulaukiu daug gerų atsiliepimų. Chrisas Paulas man sakė, kad vyrukai apie mane kalbasi rūbinėje. Jie tikrai seka mano rezultatus, tad turiu stengtis patobulėti, kad nesulaukčiau neigiamų komentarų“, – sakė JR Smithas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius