-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 10 08

NBA ikisezoninėse rungtynėse – „Spurs“ pagrindinio įžaidėjo trauma

Vienas svarbiausių „San Antonio Spurs“ ekipos žaidėjų Dejounte Murray'us draugiškose rungtynėse su „Houston Rockets“ ekipa antrajame kėlinyje patyrė dešiniojo kelio traumą.
Dejounte Murray'us
Dejounte Murray'us / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Atlikdamas prasiveržimą greitoje atakoje prieš Jamesą Hardeną, D.Murray'us, bandydamas šokti link krepšio, pajuto didelį skausmą kelyje ir nebeišlaikęs pusiausvyros krito ant žemės.

VIDEO: Dejounte Murray'aus trauma

Gynėjui su žaidėjų ir medicininio personalo pagalba visgi pavyko atsistoti, o „AT&T Center“ arena žaidėją palydėjo ovacijomis.

Šiandien 1.96 cm ūgio amerikiečiui bus atliktas magnetinio rezonanso tyrimas, po kurio ir paaiškės ar trauma yra rimta .

„Jis mūsų pagrindinis įžaidėjas, o šią vasarą dirbo labai sunkiai, kad taptų dar geresniu. Aš labai jį užjaučiu, nes Dejounte atliko puikų darbą ruošiantis sezonui“, – kalbėjo vienas komandos lyderių LaMarcusas Aldridge'as.

22-ejų gynėjas jau praėjusį sezoną perėmė komandos žaidimo vadeles startiniame penkete iš veterano Tony Parkerio. Pernai Murray'us rinko po 8,1 taško, atkovodavo po 5,7 kamuolio ir atlikdavo po 2,9 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius