-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 15

NBA komandos treneris: „LeBronas galėjo tapti geriausiu visų laikų NFL futbolininku“

Po paskutinių „Paskutinio šokio“ (angl. „The Last Dance“) serijų, kuriose buvo prisimintas laikotarpis, kai Michaelas Jordanas paliko NBA ir ėmė žaisti beisbolą, prasidėjo diskusijos apie tai, kurie iš dabartinių stipriausios pasaulio krepšinio lygos žaidėjų galėtų taip pat sėkmingai varžytis ir kažkurios kitos sporto šakos kovose. „Los Angeles Clippers“ vyriausiasis treneris Docas Riversas turi aiškų atsakymą į šį klausimą.
LeBronas Jamesas
LeBronas Jamesas / „Scanpix“ nuotr.

Savo sūnaus, NBA žaidėjo Austino Riverso laidoje dalyvavęs specialistas svarstė, kad kitoje Los Andželo komandoje – „Lakers“ – rungtyniaujantis LeBronas Jamesas galėjo tapti geriausiu visų laikų amerikietiškojo futbolo atstovu.

„Nežinau, ar mūsų lygoje yra buvęs geresnis atletas, nei LeBronas Jamesas“, – sakė D.Riversas, kuriam pritarė ir jo sūnus.

„Nemanau, kad toks yra buvęs visame sporte. Geresnio už LeBroną Jamesą nėra buvę“, – pabrėžė „Houston Rockets“ gynėjas.

„Tai juokinga, bet teisinga. Tikrai manau, kad jei LeBronas būtų žaidęs amerikietiškąjį futbolą, jis galėjo tapti geriausiu visų laikų žaidėju“, – tikino D.Riversas.

Įdomu tai, kad amerikietiškojo futbolo aikštė L.Jamesui nėra visiškai nepažinta teritorija.

Prieš tapdamas krepšinio žvaigžde, LeBronas buvo laikomas ir talentingu futbolininku, o kai kurie jau matė jam ateitį „Cleveland Browns“ komandoje.

Žinoma, iš krepšininko virsti futbolininku būtų nelengva, tačiau istorijoje jau yra buvę atvejų, kai taip nutiko. Geriausias to pavyzdys – NFL žvaigždė Antonio Gatesas, koledže žaidęs krepšinį, o vėliau sužibėjęs „San Diego Chargers“ klube ir išrinktas į geriausią NFL dešimtmečio komandą.

M.Jordanas beisbolą žaidė neilgai – tą jis darė tik 1993-1994 m. sezone, o lygoje prasidėjus streikui, 1995 m. pavasarį jis grįžo į „Chicago Bulls“ gretas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius