Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 03

NBA komandų reitingas: Donato Motiejūno klubas sugrįžo tarp 20 geriausių

ESPN NBA komandų reitinge šią savaitę į geriausiųjų dvidešimtuką sugrįžo jame labai ilgai nebuvęs Donato Motiejūno „New Orleans Pelicans“. Po kelių iškovotų pergalių jis jau devynioliktas, o pirmame dešimtuke vis dar įsitaisę Jono Valančiūno „Toronto Raptors“ bei Domanto Sabonio „Oklahoma City Thunder“.
Donatas Motiejūnas
Donatas Motiejūnas / „Scanpix“/AP nuotr.

„Raptors“ ir toliau kaunasi dėl kuo aukštesnės vietos Rytų konferencijoje ir tikrai neketina pasiduoti, nors komandoje nėra Kyle'o Lowry. Toronto klubas ESPN komandų reitinge žengia penktas, o po „Visų žvaigždžių“ savaitgalio ši komanda iškovojo net 15 pergalių ir patyrė 6 nesėkmes.

3-2 pergalių ir pralaimėjimų finišas reguliariajame sezone „Raptors“ klubui leistų dar sykį peržengti 50 pergalių ribą. Be savo lyderio žaidžiantys Toronto krepšininkai yra aštunti pagal gynybos reitingą visoje lygoje.

Iš dešimtos į devintąją šią savaitę krenta D.Sabonio „Thunder“. Russellas Westbrookas ir toliau žaidžia kaip pašėlęs, tačiau Oklahomos komanda reguliariajame sezone turi vos 43 pergales. 50 pasiekti jau nebeįmanoma, o ši riba būtų pagerinusi įžaidėjo galimybes laimėti MVP apdovanojimą.

R.Westbrookui liko surinkti vos 11 atkovotų kamuolių bei 29 rezultatyvius perdavimus ir rekordinis trigubo dublio vidurkis bus pasiektas.

Iš 21 pozicijos į 19 pakilo D-Mo atstovaujama „Pelicans“. Iš pastarųjų 12 rungtynių Naujojo Orleano klubas laimėjo net 8, tačiau ši serija galbūt įvyko jau šiek tiek per vėlai. Atkrintamąsias jau galima pamiršti, o kitą sezoną komandoje gali nelikti Jrue Holiday, Alvino Gentry, o galbūt net ir paties DeMarcuso Cousinso.

Iš 28 į 27 vietą pakilo Mindaugo Kuzminsko „Knicks“. Kol kas komandoje prošvaisčių nematyti, nes atkrintamosios ir vėl nepasiektos, o per pastaruosius 17 metų jose buvo laimėta vos viena serija.

Derrickui Rose'ui sezonas jau yra baigtas, o Joakimas Noah yra suspenduotas. „Knicks“ ekipai liko sužaisti jau vos keletą rungtynių, o jos bus labai svarbios siekiant geresnio šaukimo NBA naujokų biržoje.

Pirmas dvi vietas ESPN komandų reitinge ir toliau išlaiko „Warriors“ ir „Spurs“. Šią savaitę į trečiąją pakilo „Celtics“, o už savo nugaros paliko „Rockets“ bei lietuviškąjį „Raptors“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius