Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 14

NBA komandų reitingas: „Raptors“ smuktelėjo žemyn, „Thunder“ pagerino poziciją

Naujame ESPN komandų reitinge vienintele lietuviška komanda, kuri šią savaitę pagerino savo poziciją, tapo Domanto Sabonio „Oklahoma City Thunder“. Jono Valančiūno „Toronto Raptors“ smuktelėjo į devintąją vietą, o „New Orleans Pelicans“ ir „New York Knicks“ ir toliau lieka šio sąrašo apačioje.
Domantas Sabonis gynyboje
Domantas Sabonis gynyboje / „Scanpix“ nuotr.

„Raptors“ šią savaitę iš šeštosios pozicijos nukrito į devintąją, o šiuo metu Rytų konferencijoje Toronto klubas yra ketvirtas. Vyriausiasis treneris Dwane'as Casey greičiausiai puikiai supranta, jog jo auklėtiniams būtina ir toliau kautis dėl aukštesnės vietos, nes kitaip jau antrame etape gali laukti NBA čempionai „Cavaliers“.

Šiuo metu „Raptors“ nuo trečioje vietoje esančios „Wizards“ atsilieka 2,5 rungtynėmis, o iki sezono pabaigos jau liko vos 15 susitikimų. Blogiausiu atveju „ropliai“ gali prarasti ir namų aikštės pranašumą, jeigu smuktels į penktąją poziciją, tačiau taip, ko gero, nenutiks.

Toronto ekipa ir toliau laukia į aikštę sugrįžtančio Kyle'o Lowry, o jo kolegų laukia nelengva užduotis.

Iš tryliktosios vietos į vienuoliktąją pakilo D.Sabonio „Thunder“. Oklahomos komanda vis dar bando pakilti į šeštąją vietą Vakaruose, o Russellas Westbrookas per 66 rungtynes jau turi surinkęs 32 trigubus dublius.

Kol kas ESPN jam prognozuoja 40 trigubų dublių, o tai reikštų, kad iki visiško rekordo, kurį pasiekė Oscaras Robertsonas, jam pritrūktų vos vieno.

Iš 23 vietos į 22 pakilo D.Motiejūno „Pelicans“. Kol kas Anthony Daviso ir DeMarcuso Cousinso tandemas neveikia, o tai įrodo statistika. per 163 minutes, kai šie krepšininkai buvo aikštėje vienu metu Naujojo Orleano ekipa įgavo 22 taškų deficitą.

„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Donatas Motiejūnas trumpai leido atsikvėpti Anthony Davisui
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Donatas Motiejūnas trumpai leido atsikvėpti Anthony Davisui

Žinoma, šeštadienį A.Davisas ir vėl privertė juo žavėtis ir surinko 46 taškus bei atkovojo net 21 kamuolį, tačiau „Pelicans“ viltys patekti į atkrintamąsias atrodo vis menkesnės.

Žemiausiai iš visų lietuviškų NBA ekipų žengia „Knicks“ (27). Praėjusį šeštadienį suėjo lygiai 3 metai, kaip savo darbo vietoje yra Philas Jacksonas, tačiau nepanašu, kad Niujorko ekipa per visą šį laiką priartėjo prie svajonės tapti NBA čempionais.

Ypač skaudi nesėkmė įvyko Brukline, kai „Knicks“ 11 taškų skirtumu nusileido blogiausiai lygos komandai „Nets“. Kristapas Porzingis atskleidė, kad krepšininkai vis dar nesupranta puolimo, o į atkrintamąsias vilčių patekti jau beveik nėra.

ESPN komandų reitinge antrą savaitę iš eilės sutinkame „Spurs“. Didžiąją dalį sezono viršūnėje buvusi „Warriors“ jau nukrito į penktąją poziciją. Pirmajame trejetuke taip pat sutinkame ir „Rockets“ bei „Wizards“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius