-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 18

NBA komandų vadybininkai: geriausias europietis – graikas, naudingiausiu taps L.Jamesas

Visų NBA komandų vadybininkai atliko kasmetinę apklausą, kurioje paaiškėjo, kad naudingiausiu 2016-2017 m. sezono krepšininku veikiausiai taps LeBronas Jamesas. Vadybininkų nuomone, geriausiu europiečiu NBA yra Giannis Antetokounmpo, o lietuviškų pavardžių nėra jokioje nominacijoje.
Normanas Powellas ir Giannis Antetokounmpo
Normanas Powellas ir Giannis Antetokounmpo / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

NBA komandų vadovų teigimu, birželio mėnesį NBA superfinale išvysime tuos pačius klubus kaip ir šiemet – „Warriors“ ir „Cavaliers“. Šį kartą čempionais taps ekipa iš Ouklando. Už L.Jameso (46,7 proc. balsų) nugaros dėl naudingiausiojo žaidėjo trofėjaus liko Russellas Westbrookas (23,3 proc.) bei Stephenas Curry ir Jamesas Hardenas (abu po 10 proc.).

Geriausius ėjimus šį tarpsezonį atliko „Warriors“, o Kevino Duranto persikėlimas į Ouklandą taip pat yra išrinktas labiausiai visus nustebinusiu žaidėjo sprendimu.

Geriausiai besiginančiu krepšininku išrinktas „Spurs“ lyderis Kawhi Leonardas, o ekipos treneris Greggas Popovichius įvardintas kaip geriausiais strategas bei motyvatorius.

Labiausiai patobulėjusia NBA ekipa išrinkta „Timberwolves“, o jos narys Karlas-Anthony Townsas yra krepšininkas, su kuriuo daugelis vadybininkų lipdytų komandą nuo pamatų. Geriausio naujoko prizas taip pat prognozuojamas Minesotos žaidėjui Krisui Dunnui.

Kalbant apie europiečius, tai G.Antetokounmpo buvo išrinktas geriausiu senojo žemyno atstovu NBA. Graikas už nugaros paliko Marcą Gasolį, Dirką Nowitzkį, Kristapą Porzingį bei Pau Gasolį.

Milošas Teodisičius įvertintas pirmąja vieta krepšininkų, kurių nėra NBA sąraše. Jis aplenkė antroje bei trečioje vietoje likusius Sergio Llullą bei Nando De Colo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius