Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 09 07

NBA legenda kaltina savo buhalterį 77 milijonų dolerių vagyste

NBA legenda Kevinas Garnettas pasileido į rimtą mūšį už aikštės ribų. Profesionalo karjerą baigęs 42-ejų amerikietis kaltiną savo buvusį buhalterį ir jo kompaniją padėjus asmeniniam finansininkui pavogti iš jo 77 milijonus JAV dolerių.
Kevinas Garnettas
Kevinas Garnettas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

K.Garnettas kaltina Michaelą Wertheimą ir „Welenken“, kurie neva padėjo Charlesui Banksui išvilioti pinigus iš K.Garnetto ir to paties Ch.Bansko verslo projekto.

Ieškinyje pateikiama, kad „Welenken“ žinojo, kad Ch.Banksas išviliojo iš K.Garnetto pinigus, bet esą nieko dėl to nedarė.

„Banksas daugybę metų tyčia plėšikavo, nors „Welenken“ ir Wertheimas tuo metu Garnettui teikė savo paslaugas“, – rašoma ieškinyje.

M.Wertheimas kaltinamas, kad ruošė finansines ataskaitas kompanijoms, su kuriomis K.Garnettas turėjo verslo interesų. Esą M.Wertheimas laikydavo K.Garnetto pinigus ir įrašydavo savo vardą į banko ataskaitas.

M.Wertheimui pareikšti įtarimai dėl darbo išvien su Ch.Banksu.

Įgaliotasis atstovas Gregas Simpsonas teigia, kad jo klientai neigia kaltinimus ir energingai kovos, jog įrodytų, kad tai yra šmeižtas.

Ch.Banksui ieškinys nepateiktas. Prieš ketverius metus jis buvo nuteistas kalėti ketverius metus už išviliotus milijonus iš kitos NBA žvaigždės, karjerą baigusios „San Antonio Spurs“ ikonos Timo Duncano.

Per visą savo karjerą NBA K.Garnettas uždirbo 343 milijonus JAV dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius