-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 09 17

NBA monstrui – Graikijos krepšinio federacijos prezidento pastaba

Dar nė vieno mačo pasaulio čempionato atrankoje nesužaidusi „Milwaukee Bucks“ superžvaigždė Giannis Antetokounmpo laukiamas Graikijos rinktinėje 2019-ųjų rudenį Kinijoje, tačiau šalies krepšinio federacijos prezidentas George'as Vasilakopoulas pasiuntė jam dviprasmišką užuominą.
Giannis Antetokounmpo
Giannis Antetokounmpo / „Scanpix“ nuotr.

Nors liepos ir rugsėjo langų metu NBA sezonas nevyko, G.Antetokounmpo taip nė karto ir neužsivilko Graikijos rinktinės marškinėlių.

Tiesa, graikai ir be jo laimėjo visas 8 pasaulio čempionato atrankos rungtynes ir užsitikrino kelialapį į pasaulio pirmenybes.

„Negaliu užtikrinti, kad Antetokounmpo žais pasaulio čempionate, nes negaliu kalbėti apie tai, dėl ko nesu užtikrintas.

Be abejo, norime jį matyti Kinijoje. Bet aš jums jau sakiau, kas šiais laikais dėlioja krepšinį. Ir Antetokounmpo reikalai susiję su agentais, – kritikavo G.Vasilakopoulas. – Tai parazitai. Ir jie naudojasi žiniasklaida.

Antetokounmpo situacija yra komplikuota. Tikiuosi, kad jis pats supras, jog tik Graikijos dėka dabar jis tapo žvaigžde Amerikoje.“

Tai jau ne pirmas toks Graikijos krepšinio federacijos pareiškimas apie G.Antetokounmpo aplinką. Pernai, kai paskutinę akimirką puolėjas neišvyko į Europos čempionatą, Graikijos krepšinio federacija pareiškė, kad „tai buvo organizuotas ir gerai suplanuotas NBA klubo planas“ neišleisti jo į rinktinę.

G.Antetokounmpo yra NBA superžvaigždė. Praėjusį sezoną per vienerias rungtynes 23 metų talentas rinko vid. 26,9 taško ir po 10 atkovotų kamuolių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius