-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2022 05 10

NBA rungtynės pirmą kartą vyks Artimuosiuose Rytuose

NBA paskelbė, jog lygos čempionai „Milwaukee Bucks“ ir „Atlanta Hawks“ krepšininkai rudenį keliaus į Jungtinius Arabų Emyratus, kur sužais dvejas ikisezonines rungtynes.
Giannis Antetokounmpo
Giannis Antetokounmpo / „Scanpix“ nuotr.

Milvokio ir Atlantos ekipos du mačus spalio 6 ir 8 dienomis žais Abu Dabyje.

Prieš tai buvo paskelbta apie kitų dviejų komandų – „Golden State Warriors“ ir „Washington Wizards“ – išvyką į Saitamą Japonijoje, kur šios ekipos tarpusavyje rungtyniaus rugsėjo 30 ir spalio 2 dienomis.

Tai bus pirmieji NBA komandų mačai kituose žemynuose nuo 2020 m. sausio – pastaruosius dvejus metus iš Šiaurės Amerikos jos nevyko dėl pandemijos.

Tikėtina, kad NBA komandos į Abu Dabį keliaus ir tolimesnėje ateityje, kadangi lyga su Abu Dabio kultūros ir turizmo departamento praėjusį rudenį sudarė ilgalaikę sutartį.

Spalį vyksiantys mačai bus pirmas kartas, kai NBA ekipos rungtyniaus Artimuosiuose Rytuose. Jungtiniai Arabų Emyratai taps devynioliktąja NBA komandos neturinčia valstybe ar teritorija, kurioje žais šios lygos komandos.

Anksčiau jie yra vykę Izraelyje, Italijoje, Bahamuose, Meksikoje, Puerto Rike, Jungtinėje Karalystėje, Šveicarijoje, Prancūzijoje, Vokietijoje, Ispanijoje, Dominikos Respublikoje, Rusijoje, Filipinuose, Kinijoje, Turkijoje, Taivane, Brazilijoje, Indijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius