Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 02 06

NBA superžvaigždės kyla į kovą: nenori žaisti „Visų žvaigždžių“ rungtynėse

LeBronas Jamesas, Giannis Antetokounmpo ir kiti garsūs NBA krepšininkai vienas po kito pareiškė, kad jiems planas vis dėlto surengti „Visų žvaigždžių“ rungtynes neatrodo tinkamas.
Jamesas Hardenas, LeBronas Jamesas ir Kawhi Leonardas
Jamesas Hardenas, LeBronas Jamesas ir Kawhi Leonardas / „Scanpix“ nuotr.

Vienas pirmųjų neigiamai apie NBA planus Atlantoje rengti krepšinio šventę pasisakė L.Jamesas, jam netrukus pritarė G.Antetokounmpo.

„Manau, kad visi žaidėjai laukia tų penkių ar septynių dienų pertraukos, – teigė G.Antetokounmpo. – Didysis šou (L.Jamesas – aut. past.) sako, kad jo visiškai nežavi ši idėja, manęs taip pat. Man tikrai nerūpi tos rungtynės. Mes juk net negalime matyti savo šeimų.

Negaliu rūpintis dėl „Visų žvaigždžių“ dienos. Noriu pamatyti šeimą. Noriu pamatyti savo mažąjį brolį Ispanijoje, noriu, kad jis atvyktų pas mane. Nulis energijos, nulis nusiteikimo. Jei galiausiai tos rungtynės vyks, mes darysime savo darbą.“

„Scanpix“ nuotr./Giannis Antetokounmpo
„Scanpix“ nuotr./Giannis Antetokounmpo

Prieš NBA planus pasisakė ir Jamesas Hardenas bei Kawhi Leonardas.

„Dabar vyksta tiek daug dalykų, mes bandome kovoti su virusu, bet organizuojame tokį renginį? Žinau to priežastį, tačiau, turint omenyje ir suspaustą tvarkaraštį, atrodo, kad žaidėjai yra spaudžiami. Mes ir taip turime žaisti daugybę rungtynių per savaitę. Manau, tai galėtų būti savaitė poilsio, buvimo su šeimomis ir atsitraukimo nuo krepšinio“, – teigė J.Hardenas.

„Scanpix“ nuotr./Jamesas Hardenas ir Kevinas Durantas
„Scanpix“ nuotr./Jamesas Hardenas ir Kevinas Durantas

„Na, mes visi suprantame, kodėl ten žaidžiame. Žinote, viskas yra apie pinigus. Tai galimybė uždirbti pinigų. Tai tiesiog lyg sprendimas iškelti pinigus aukščiau sveikatos. Taip, mes ir dabar žaidžiame, tačiau pandemija siaučia“, – sakė K.Leonardas.

Į šiuos komentarus sureagavo ir NBA žaidėjų asociacijos prezidentas Chrisas Paulas. Jis tikino, kad sprendimą dėl „Visų žvaigždžių“ rungtynių priima lyga, o žaidėjų asociacijos darbas – užtikrinti, kad būtų garantuota krepšininkų apsauga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius