-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 26

NBA tiria „Clippers“ gynėjo veiklą palikus „burbulą“: lankėsi striptizo klube

Vienas geriausių visų laikų šeštųjų NBA lygos žaidėjų Lou Williamsas dėl asmeninių priežasčių paliko vadinamąjį „burbulą“ Volto Disnėjaus pramogų parke Orlande, tačiau pasirodžius pranešimams, kad krepšininkas nuklydo į striptizo klubą, lyga priversta pradėti tyrimą dėl jo maršrutų ir išsiaiškinti, kiek laiko karantinuotis turės sugrįžęs amerikietis.
Lou Williamsas
Lou Williamsas / „Scanpix“/AP nuotr.

ESPN žurnalistė Ramona Shelbourne pasidalino žinia, kad ketvirtadienio vakarą reperis Jackas Harlow nufotografavo krepšininką viename iš Atlantos striptizo klubų, tačiau greitai šią nuotrauką iš savo instagramo pašalino.

Vėliau reperis teisinosi: „Tai buvo sena mano ir Lou nuotrauka. Tai buvo tik prisiminimas, nes aš jo pasiilgau.“

NBA pradėjo tyrimą dėl 33-ejų gynėjo klystkelių palikus „burbulą“, o apklaustas krepšininkas pripažino, kad iš tikrųjų viešėjo striptizo klube, tik kitame mieste – Majamyje.

Kaip skelbia NBA saugumo protokolas, išvykusiam L.Williamsui kiekvieną dieną buvo atliekami koronaviruso testai. Jei jie visi būna neigiami, krepšininkui sugrįžus į „burbulą“ tektų karantinuotis tik 4 dienoms.

„Scanpix“ nuotr./Lou Williamsas
„Scanpix“ nuotr./Lou Williamsas

Visgi ši situacija gali pakrypti ir į kitą pusę. Zachas Lowe praneša, kad lygai pasikonsultavus su ekspertais krepšininkui saviizoliacijoje reikėtų išbūti 10 dienų.

Tokiu atveju L.Williamsas praleistų pirmuosius du reguliaraus sezono mačus ir netektų 150 tūkst. JAV dolerių.

Triskart „geriausio šeštojo“ žaidėjo apdovanojimą laimėjęs gynėjas šiame sezone ir vėl dažniausiai kildavo nuo suolo, o per 29 žaidimo minutes pelnydavo po 19,7 taško ir atlikdavo po 5,7 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius