Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 14

NBA verdiktas: „Celtics“ lemiamam metimui turėjo per mažai laiko

NBA išanalizavo paskutines dvi šeštųjų serijos rungtynių tarp „Boston Celtics“ ir „Washington Wizards“ minutes ir paskelbė, jog svečiuose pralaimėję Bostono krepšininkai lemiam metimui privalėjo turėti viena sekunde daugiau. Už laikrodį atsakingas asmuo pavėlavo jį sustabdyti po Kelly Oubre pražangos prieš Kelly Olynyką.
Isaiah Thomasas
Isaiah Thomasas / „Scanpix“/AP nuotr.

NBA išplatintame dokumente rašoma, kad K.Oubre prieš K.Olynyką prasižengė, kai iki rungtynių pabaigos liko 2,7 sekundės, tačiau laikrodis sustojo tik ties 1,7 sekundės žyma.

NBA taip pat pažymėjo, jog šiam atvejui teisėjai negalėjo prašyti vaizdo įrašo peržiūros, todėl sprendimas pakeistas būti negalėjo.

„Celtics“ pirmavo prieš „Wizards“ rezultatu 91:89, tačiau tuomet Johnas Wallas pataikė fantastišką tritaškį ir persvėrė rezultatą savo komandos naudai.

Po K.Oubre pražangos „Celtics“ turėjo tik 1,7 sekundės atlikti lemiam metimui, todėl laiko paruoštai atakai buvo per mažai. I.Thomasas pagavo kamuolį šalia šoninės linijos ir iš karto atliko metimą, kuris tikslo nepasiekė.

Šiuo metu serijos rezultatas yra lygus 3-3, o lemiamos serijos rungtynės Bostone įvyks naktį iš pirmadienio į antradienį „TD Garden“ arenoje.

VIDEO: J.Wallo metimas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius